Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.883 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Normal BlackShark v2'den ne farkı var bilmiyorum ama fiyatı çok uygun geldi bana.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Normal BlackShark v2'den ne farkı var bilmiyorum ama fiyatı çok uygun geldi bana.
SelimTP Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.352 Çözümler 2 Yer Kocaeli, başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #2 Daha ucuza battle bundle var: Amazon.com.tr
4 462488 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 12 Çözümler 95 21 Ekim 2023 #3 SelimTP dedi: Daha ucuza battle bundle var: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... İkisi aynı kulaklık değil. O setin içinde V2 X var. Takvaa dedi: Normal BlackShark v2'den ne farkı var Genişletmek için tıkla... Görüntü dışında farkı yok.
SelimTP dedi: Daha ucuza battle bundle var: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... İkisi aynı kulaklık değil. O setin içinde V2 X var. Takvaa dedi: Normal BlackShark v2'den ne farkı var Genişletmek için tıkla... Görüntü dışında farkı yok.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.776 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 21 Ekim 2023 #4 Hiç güzel bir kulaklık değil neden övüyorlar anlamıyorum. Kulaklıkta razer alınmamalı bence yapamıyorlar. Hele ki şu driveri.
Hiç güzel bir kulaklık değil neden övüyorlar anlamıyorum. Kulaklıkta razer alınmamalı bence yapamıyorlar. Hele ki şu driveri.
Akif Ertaş Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 751 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #5 İnşaatçı kulaklığına benzettim küçük resimden. Dosya Ekleri resim_2023-10-21_144050622.png 47,8 KB · Görüntüleme: 90
SelimTP Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.352 Çözümler 2 Yer Kocaeli, başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #6 462488 dedi: İkisi aynı kulaklık değil. O setin içinde V2 X var. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama aradaki farka değmez gibi.
462488 dedi: İkisi aynı kulaklık değil. O setin içinde V2 X var. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama aradaki farka değmez gibi.
lyforeid Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 2.720 Makaleler 1 Çözümler 13 21 Ekim 2023 #7 ESL bir e-spor grubudur. Razer ile anlaşmaları varmış sanırım.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.334 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #8 SelimTP dedi: Daha ucuza battle bundle var: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... O Blackshark V2X modeli. Konusu açılan ise Blackshark V2.
SelimTP dedi: Daha ucuza battle bundle var: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... O Blackshark V2X modeli. Konusu açılan ise Blackshark V2.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.883 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #9 SelimTP dedi: Daha ucuza Battle bundle var: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... V2X ile V2 arasında devasa farklar var Furkan Borak dedi: Hiç güzel bir kulaklık değil neden övüyorlar anlamıyorum. Kulaklıkta Razer alınmamalı bence yapamıyorlar. Hele ki şu driveri. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata başka önerebilecek kulaklık var mı hocam
SelimTP dedi: Daha ucuza Battle bundle var: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... V2X ile V2 arasında devasa farklar var Furkan Borak dedi: Hiç güzel bir kulaklık değil neden övüyorlar anlamıyorum. Kulaklıkta Razer alınmamalı bence yapamıyorlar. Hele ki şu driveri. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata başka önerebilecek kulaklık var mı hocam
BlackClaw Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 256 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #10 Takvaa dedi: V2X ile V2 arasında devasa farklar var Bu fiyata başka önerebilecek kulaklık var mı hocam Genişletmek için tıkla... Devasa farklar mı? Hocam teknik veride yanlışınız var.
Takvaa dedi: V2X ile V2 arasında devasa farklar var Bu fiyata başka önerebilecek kulaklık var mı hocam Genişletmek için tıkla... Devasa farklar mı? Hocam teknik veride yanlışınız var.