Razer BlackShark V2 HyperSpeed.
Bu kulaklığı almayı düşünüyorum fakat önerilere açığım. Önemli olan kablosuz olacak 5-6 k bütçem var. Önerilere açığım yâ da kulaklık daha uygun bir şey olabilir. Ayrıyeten mikrofon da alınabilir ama güzel bir ses olsun istiyorum. Eğer mikrofon harici olacaksa 7-8k bütçem olabilir.
Razer BlackShark V2 HyperSpeed.
Bu kulaklığı almayı düşünüyorum fakat önerilere açığım. Önemli olan kablosuz olacak 5-6 k bütçem var. Önerilere açığım yâ da kulaklık daha uygun bir şey olabilir. Ayrıyeten mikrofon da alınabilir ama güzel bir ses olsun istiyorum. Eğer mikrofon harici olacaksa 7-8k bütçem olabilir.
İncelemesine bakmaidm ama bu tarz kulakliklar uzun sure kullanimda kafayi agritiyor. Bu padlerin oldugu kisim sadece tek eksende, bunun yerine 2 eksende hareket edenlere bakmak da fayda var. Bu dedigim olayi Logitech'in Pro X - Pro X 2 arasinda gorebilirsin. Baracudalara bakabilirsin, ust tierlari iyiydi onlarin.
İncelemesine bakmaidm ama bu tarz kulakliklar uzun sure kullanimda kafayi agritiyor. Bu padlerin oldugu kisim sadece tek eksende, bunun yerine 2 eksende hareket edenlere bakmak da fayda var. Bu dedigim olayi Logitech'in Pro X - Pro X 2 arasinda gorebilirsin. Baracudalara bakabilirsin, ust tierlari iyiydi.