sylas25 Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #11 Mantar09 dedi: Dediğim gibi müzik ve film için bir tık yetersiz gelebilir EQ ile çözersin oyun için gayet tatmin eder G PRO X fiyatını hak etmiyor ama SE alınabilir. Genişletmek için tıkla... Az önce kuzenim g733 al dahada kulaklık bakma dedi bana senin görüşün nedir.Valla hiç o kadar para vermekte istemiyorum 1 sene kullanacam çünkü
Mantar09 dedi: Dediğim gibi müzik ve film için bir tık yetersiz gelebilir EQ ile çözersin oyun için gayet tatmin eder G PRO X fiyatını hak etmiyor ama SE alınabilir. Genişletmek için tıkla... Az önce kuzenim g733 al dahada kulaklık bakma dedi bana senin görüşün nedir.Valla hiç o kadar para vermekte istemiyorum 1 sene kullanacam çünkü
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.683 Makaleler 3 Çözümler 24 7 Temmuz 2025 #12 sylas25 dedi: Az önce kuzenim G733 al daha da kulaklık bakma dedi bana senin görüşün nedir? Vallahi hiç o kadar para vermekte istemiyorum 1 sene kullanacağım çünkü. Genişletmek için tıkla... G733'ten uzak dur rezil kulaklık o fiyata çok çok daha iyileri var.
sylas25 dedi: Az önce kuzenim G733 al daha da kulaklık bakma dedi bana senin görüşün nedir? Vallahi hiç o kadar para vermekte istemiyorum 1 sene kullanacağım çünkü. Genişletmek için tıkla... G733'ten uzak dur rezil kulaklık o fiyata çok çok daha iyileri var.
sylas25 Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #13 Mantar09 dedi: G733'ten uzak dur rezil kulaklık o fiyata çok çok daha iyileri var. Genişletmek için tıkla... Ne yapacam ben ya her ürüne kötü deniliyor
Mantar09 dedi: G733'ten uzak dur rezil kulaklık o fiyata çok çok daha iyileri var. Genişletmek için tıkla... Ne yapacam ben ya her ürüne kötü deniliyor
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.683 Makaleler 3 Çözümler 24 7 Temmuz 2025 #14 sylas25 dedi: Ne yapacağım ben ya her ürüne kötü deniliyor. Genişletmek için tıkla... Adamakıllı kablosuz bir kulaklık almak istiyorsan ROG pelta ve SteelSeries Arctis Nova 5 bak derim benim önerim ROG pelta olur.
sylas25 dedi: Ne yapacağım ben ya her ürüne kötü deniliyor. Genişletmek için tıkla... Adamakıllı kablosuz bir kulaklık almak istiyorsan ROG pelta ve SteelSeries Arctis Nova 5 bak derim benim önerim ROG pelta olur.