Razer BlackShark V2 HyperSpeed alınır mı?

Martı Men

Centipat
Daha fazla  
Güzel bir kulaklığa benziyor ve fiyatı da 4.5k bantlarında. Alacağım fakat birkaç video izleyeyim dedim insanlar genellikle bu kulak ayarlama kısmı çok ince ve plastik olduğu için kırılıyor demişler. Şimdi emin olamadım 4 bin TL verip 5 ay sonra kırılırsa hiç hoş olmaz Kullanan veya daha önceden kullanmış olan varsa beni aydınlatabilir mi?

Şu an kullanıyorum, 3700e aldım 1 hafta önce. Sesi netliği Cloud 3'e göre donanım olarak çok çok daha iyi yapı olarak Cloud 3 daha iyi ama. Kırılma sorununu bu kadar kısa sürede yaşayacağımı sanmıyorum gıcırdama gibi bir şeyi de yok şu anlık.

FPS ağırlıklı bir kulaklık sesin nereden geldiğini çok iyi bir şekilde anlıyorsun tek sıkıntısı EQ ayarları kulaklıga etki etmiyor driver boş gibi. Razer düzeltene kadar böyle devam eder ama stok halide çok iyi ürünün.

EQ ayarı farklı uygulamalardan yapılmıyor mu birde 3700 e nerden aldın ya indirimden mi

EQ ayarı farklı uygulamalardan yapılmıyor mu bir de 3700'e nereden aldın ya indirimden mi

Amazon'un kendisinden aldım şansa denk geldi o fiyat aldıktan sonra 4400'e yükseldi. EQ ayarları farklı yerlerden yaparsın fakat THX ozelligini kullanamıyorum hepsi driver yuzunden.

Amazon'un kendisinden aldım şansa denk geldi o fiyat aldıktan sonra 4400'e yükseldi. EQ ayarları farklı yerlerden yaparsın fakat THX ozelligini kullanamıyorum hepsi driver yuzunden.
Hmm anladım çok teşekkürler görüşlerin için

İndirimi kaçırdığıma üzüldüm bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…