Xygra
Centipat
Daha fazla
05.02.2025 tarihinde sipariş ettiğim Razer Blackshark V2 Hyperspeed'in equalizer sorununu çözmek için izlemediğim video bakmadığım forum sitesi kalmadı fakat ne yaptıysam olmadı. Razer'ın resmi sitesinde, benimle aynı sorunu yaşayan binlerce kişi var ve 4 yıl öncesinde bile bu sorun yaşanıyormuş. Fakat Razer kadar büyük bir şirket bu kadar basit bir sorunu çözemiyor yada çözmek için uğraşmak istemiyor. Kulaklığı equalizer ayarlarını yapmadan kullanırsanız, 300 TL'lik dandik bir kulaklık hissiyatı veriyor ve equalizer'ı sadece Razer'ın ''Synapse'' adlı uygulaması üzerinden yapabiliyorsunuz. Equalizer ayarlarını yaptıktan sonra hiçbir şey değişmediğini fark edeceksiniz çünkü Synapse'a getirdikleri son güncellemelerle birlikte, önceden sorunsuz çalışan equalizerı çalışamaz hale getirdiler. Razer'a, bu sorunu binlerce kişi bildirmiş fakat Razer sorunu çözmeyi bırakın, cevap bile vermemiş. Keşke kulaklığı almadan önce biraz daha araştırsaymışım. Benim yaptığım hatayı başkaları yapmasın diye bu yazıyı yazıyorum. Razer ve ürünleri de benim gözümde bugünden itibaren bitmiştir.