Razer BlackShark V2 kulaklığın mikrofonu sesi çok derinden alıyor

samtba

Hectopat
Razer BlackShark V2 kulaklığını aldım jak girişini çift yollu yaptım. Adının ne olduğunu bilmiyorum, şimdi kulaklıkta bir sorun yok ama mikrofonda sesimi hem çok dipten alıyor hem de bilgisayardaki sesleri alıyor.

Kaliteli bir marka ayırıcı aldığınızdan emin misiniz?

Benim aldığım kalitesiz kablo kulaklık üzerinden mikrofon kapalıyken bile ses alabiliyordu

Kaliteli bir marka ayırıcı aldığınızdan emin misiniz?

Benim aldığım kalitesiz kablo kulaklık üzerinden mikrofon kapalıyken bile ses alabiliyordu
ürünün kendi kutusundan çıktı, çalışmalı diye düşünüyorum.

Çift yollu yaptım derken neyi kast ediyorsunuz çoğaltıcı mı kullandınız? Model ismi tam olarak nedir BlackShark V2 X mi?
Evet çoğaltıcı, BlackShark V2 X, jak girişlerini değiştirip oynaşınca mikrofon sesimi almaya başladı ama sesi hala veriyor maalesef.

Windows 10 kullandığınız görünüyor ona göre tarif ediyorum. Görev çubuğundaki Windows logosuna sağ tıklayıp "Ayarlar > Sistem > Ses" menüsüne gelin. Sağ üstten "Ses Denetim Masası"na tıklayın. Açılan pencerede "Kayıt" sekmesini açın. Mikrofonu bulup çift tıklayın. Açılan pencerede "Dinle" sekmesine gelin. Eğer "Bu aygıtı dinle" seçeneği işaretliyse işaretini kaldırın. Tamam butonuyla ayarı kaydedersiniz.

Eski kalmış o hocam, Windows 11.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…