Razer BlackShark V2 mi V2X mi?

Azusagawa Sakuta

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Razer BlackShark V2 ile V2X arasında kaldım. Ses kartımın modeli bu Realtek ALC1220 7.1 Channel HD Audio
Şimdi v2X ile v2'nin farkının sadece V2 de USB ile takabiliyor olmam, 7.1 kullanmak için de v2'yi tercih edecektim ama sırf ses kartı için de 700TL fazladan vermek istemiyorum. Sorum kısacası şu, V2 yerine v2X alırsam bu ses kartı ile 7.1'e bağlanabilir miyim ? Ses kartında 7.1 yazıyor biliyorum ama yine de aklıma takıldı.

X modelini kullanıyorum B550 Steel Legend ile ekstra olarak nahimic 3 üzerinden ekolayzer ayarı yaptım ses kasmak için, gümbür gümbür kulaklık.

Düzenleme: ben ALC1200 ile kullanıyorum kısaca sizin ses kartı daha iyi sanırım bilgim yok ses kartınızla ilgili. Ama tavsiye ederim özellikle nahimic üzerinden oynamayı unutmayın. Bayağı işe yarıyor. 7.1 ise boğuklaştırıyor sesi tavsiye etmiyorum.

Peki bana bütçen yetiyorsa V2 yerine Cloud II al diyebilir misin? Yani önerebilir misin ona göre değiştireceğim ona bir süre baktım ama olumlu yorumların aksine olumsuz yorumlarda "abartılıyor", "nasıl bu kadar abartıyorlar" diyenleri görünce geri çekildm açıkçası ama dersen ki Cloud II iyi hemen onun siparişini oluşturmak istiyorum.

Gayet iyi seçenektir. Alınabilir ama biraz fiyatının düşmesini bekleyip öyle alın. @Shuichi Tatsuo hocamın önerilerini de alalım.

V2X deki suni deriler V2 de kumaş.

Farklarına bu siteden bakabilirsin.

V2X in tek üstünlüğü mikrofon kalitesi ve ses izolasyonu.
Haricinde hepside V2 üstün.

Gayet iyi seçenektir. Alınabilir ama biraz fiyatının düşmesini bekleyip öyle alın. @Shuichi Tatsuo hocamın önerilerini de alalım.
Şimdi benim en kısa sürede almam lazım, indirimlerin ne zaman geleceği ya da fiyatın düşeceği zamanı bilmediğim için şuan alacak gibiyim şuradan sipariş oluştursam makul mudur ?

Şimdi benim en kısa sürede almam lazım, indirimlerin ne zaman geleceği ya da fiyatın düşeceği zamanı bilmediğim için şuan alacak gibiyim şuradan sipariş oluştursam makul mudur ?
O fiyata daha iyi kulaklıklar vardır kesin, o paraya alınmaz. Maksimum bütçen nedir senin? @Shuichi Tatsuo hocam arkadaşa yardımcı olabilir misiniz?

Ne zaman 2k olmuş bu. 6 ay önce arkadaş 1k ya aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…