Merhaba arkadaşlar, Razer BlackShark V2 ile V2X arasında kaldım. Ses kartımın modeli bu Realtek ALC1220 7.1 Channel HD Audio
Şimdi v2X ile v2'nin farkının sadece V2 de USB ile takabiliyor olmam, 7.1 kullanmak için de v2'yi tercih edecektim ama sırf ses kartı için de 700TL fazladan vermek istemiyorum. Sorum kısacası şu, V2 yerine v2X alırsam bu ses kartı ile 7.1'e bağlanabilir miyim ? Ses kartında 7.1 yazıyor biliyorum ama yine de aklıma takıldı.
X modelini kullanıyorum B550 Steel Legend ile ekstra olarak nahimic 3 üzerinden ekolayzer ayarı yaptım ses kasmak için, gümbür gümbür kulaklık.
Düzenleme: ben ALC1200 ile kullanıyorum kısaca sizin ses kartı daha iyi sanırım bilgim yok ses kartınızla ilgili. Ama tavsiye ederim özellikle nahimic üzerinden oynamayı unutmayın. Bayağı işe yarıyor. 7.1 ise boğuklaştırıyor sesi tavsiye etmiyorum.
Peki bana bütçen yetiyorsa V2 yerine Cloud II al diyebilir misin? Yani önerebilir misin ona göre değiştireceğim ona bir süre baktım ama olumlu yorumların aksine olumsuz yorumlarda "abartılıyor", "nasıl bu kadar abartıyorlar" diyenleri görünce geri çekildm açıkçası ama dersen ki Cloud II iyi hemen onun siparişini oluşturmak istiyorum.
Peki bana bütçen yetiyorsa V2 yerine Cloud II al diyebilir misin? Yani önerebilir misin ona göre değiştireceğim ona bir süre baktım ama olumlu yorumların aksine olumsuz yorumlarda "abartılıyor", "nasıl bu kadar abartıyorlar" diyenleri görünce geri çekildm açıkçası ama dersen ki Cloud II iyi hemen onun siparişini oluşturmak istiyorum.
The Razer BlackShark V2 are better gaming headphones than the Razer BlackShark V2 X. The V2 have a better-balanced sound profile out-of-the-box, and their boom mic is detachable. Also, the V2 come with a USB Soundcard and are compatible with companion software that allows you to customize the...
www.rtings.com
V2X in tek üstünlüğü mikrofon kalitesi ve ses izolasyonu.
Haricinde hepside V2 üstün.
Şimdi benim en kısa sürede almam lazım, indirimlerin ne zaman geleceği ya da fiyatın düşeceği zamanı bilmediğim için şuan alacak gibiyim şuradan sipariş oluştursam makul mudur ?
Şimdi benim en kısa sürede almam lazım, indirimlerin ne zaman geleceği ya da fiyatın düşeceği zamanı bilmediğim için şuan alacak gibiyim şuradan sipariş oluştursam makul mudur ?