Razer BlackShark V2 nasıldır?

Bütçe
800
Evet hocam Cloud 2 ve MH752 kullandım ben. MH752 dediğiniz gibi daha iyiydi.
Hocam 40mm sürücüler oyun için ideal mi ? Bugün bir oyuncu kulaklığı söyleteceğim ve almışken en iyisini istiyorum.BlackShark V2 USB kartlı,Cloud 2 ya da MH752 arasında başta FPS oyunları olmak üzeri hangisi en iyisi ?
'Alınır' demişsiniz fakat ben konumda dikkatli okursanız 'Aralarında hangisini neden almalıyım'diye sormuşum.
B450M S2H kullanıyorum evet V2 modeli USB ses kartlı. Aralarında hangisi iyisi bilmiyorum.Şimdi bir de MH752 öneriliyor hangisini alacağıma şaşırdım.Önceliğim FPS oyunları.

Bence Blackshark V2 tercih edin. MH 752 crosstalk sorununa sahip. Ayrıca deneyimlerinde Blackshark V2'nin özellikle oyunlarda çok iyi olduğunu belirtenler var.

B450M S2H kullanıyorum evet V2 modeli USB ses kartlı. Aralarında hangisi iyisi bilmiyorum. Şimdi bir de MH752 öneriliyor hangisini alacağıma şaşırdım. Önceliğim FPS oyunları.

V2 USB ise alın geçin kafa yormayın.

Oyunlarda size yetecektir bu model Cloud 2'den daha yeni ve daha iyi alın.

V2 kullanmadım bilemiyorum onu. Oyun konusunda Cloud 2 bir tık daha iyi geldi, ancak diğer her konuda MH752 daha iyi.

Evet daha yeni fakat daha iyi mi bilemiyorum çünki Cloud 2 daha çok tercih ediliyor.Amazon üzerinde 1-2 kişi düşük ses seviyesi vs.'den bahsetmiş.Yani alıp kafaya takmak istemiyorum almışken o fiyat bandında en iyisini istiyorum.Çok kararsızım.
V2 kullanmadım bilemiyorum onu. Oyun konusunda Cloud 2 bir tık daha iyi geldi, ancak diğer her konuda MH752 daha iyi.
Çok teşekkür ederim öncelliğim oyun olduğu için Cloud 2 ve ya BS V2 tarzında bir şey tercih edeceğim.

Ayrıyeten kafa bandının zamanla gevşeyip düştüğüne dair bir video izledim..Buyrun sizde bakın ve lütfen yorum yapın hocam..
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

V2 modelini kullanıyorum 6 ay kadar olmuştur bende düşmedi ve hala oldukça sıkı. Galiba bazı kullanıcılara biraz gevşek model gelmiş olabilir.
Kulaklıklar çok kişiseldir kimse kolay kolay şu şundan iyidir diyemiyor çünkü kimse bütün kulaklıkları tek tek denemediği doğal olarak herkesin kulak yapısı ve işitme duyusu da farklı. tamamen size kalmış.

Acaba aramızda hem Kraken TE hem de Blackshark V2 kullanmış birisi varsa aralarındaki farkları detaylı bir şekilde anlatabilir mi? ( Oyun, müzik ve konfor olarak.)
İkisini de kullandım. İkisi arasından V2 daha iyi modeldir. V2 daha doğal ve daha net sese sahiptir. En azından TE modelinde olmayan mid ve tizleri eklemişler bu şekilde daha dengeli sese sahip oldu. Mikrofon kısmını bilmiyorum kullanmadım ama müzikte genel olarak V2 modeli daha iyi. Konfor olarak bana ikisi de yakın geliyor V2 hafiflik olarak daha avantajlı ancak bendeki yanlardan sıkı olduğundan hafif de olsa yanlara baskı yapıyor. TE modeli daha gevşek ve kulak kapları daha büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…