Razer BlackShark V2 Pro 2020'den 2023'e geçilir mi?

Bütçe
8K

compengin

Kilopat
Selamlar.

Yaklaşık 2 senedir BlackShark V2 Pro kullanıyorum. Kulaklığı yenilemem gerekiyor. Halihazırda V2 Pro'dan memnunum. 2023 versiyonu ile upgrade etmeyi düşünüyorum ancak arada ciddi bir fiyat farkı var. Bluetooth desteği benim için önemli değil. V2 Pro 2020'nin mikrofonundan da memnunum. Daha iyisi olsun diye bir arayışım yok. 2020 ve 2023 arasında batarya, Bluetooth ve mikrofon geliştirmesi dışında bir fark var mıdır? Bu 3 fark dışında teknik bir fark göremedim.

Diğer yandan V2 Pro 2020 yerine önerebileceğiniz farklı bir kulaklık var mıdır? Farklı bir marka da kullanmak isterim bir süre, denk ya da daha iyi bir kulaklık öneriniz var ise.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha başarılı mikrofonu, üç kat daha uzun süre giden şarjı, Type-C portu, Bluetooth bağlantı seçeneği, sağ sürücüdeki fiziksel tuş ile oyuna özel EQ ayarları arasında geçiş yapma imkanı dışında farkı yok gibi.

Mikrofondan memnun olduğunuzu da belirtmişsiniz zaten. Değmez, belki Kraken V3 Pro 4500 TL bandına tekrardan düşerse elinizdekini 2500-3000 TL arasına satıp ona geçebilirsiniz.

Daha başarılı mikrofonu, üç kat daha uzun süre giden şarjı, Type-C portu, Bluetooth bağlantı seçeneği, sağ sürücüdeki fiziksel tuş ile oyuna özel EQ ayarları arasında geçiş yapma imkanı dışında farkı yok gibi.

Mikrofondan memnun olduğunuzu da belirtmişsiniz zaten. Değmez, belki Kraken V3 Pro 4500 TL bandına tekrardan düşerse elinizdekini 2500-3000 TL arasına satıp ona geçebilirsiniz.

Teşekkürler, ben de böyle düşünüyorum. Kukalığın sesinden memnunun, sadece oyun için kullanıyorum, seste gayet güzel kasılıyor. Güncel fiyatı şu an 5K civarı 2020 versiyonu için. Bu fiyat aralığında tavsiye edeceğiniz başka bir ürün var mıdır? Razer ailesi dışında.

Merhaba, kulaklık almak istiyorum ama önceki Gaming kulaklıklarımda mikrofon sorunu yaşadım bunun nedeni anakartımın içerisindeki ses kartından dolayı mı yoksa kulaklıklarımın mikrofonu mu bozuldu bilmiyorum anakartım MSI B450 Gaming Plus.
Yeni alacağım kulaklığın ses kartlı bir kulaklık olmasına gerek var mı yoksa gerek yok mu? Rampage RM-K60 drop Plus 7.1 düşünüyorum sizin önereceğiniz başka bir kulaklık var mı? Bütçem 1200-2000 TL.
Şimdiden teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı