Razer BlackShark V2 Pro (2023) alınır mı?

mossox

Hectopat
Daha fazla  
Amazon.com.tr

Sizce alınır mı? Başka tavsiyeleriniz varsa +/-'ler olmak üzere belirtirseniz sevinirim, Max 7K bütçe.

Alınır. Ben aldım memnunum fakat çok uyguna geldi bana yoksa SS arctis nova 5 alacaktım. 2. Ye alıyorum hatta. İlk aldığım sesi çok kötüydü ucuz rampage kulaklığım daha iyiydi sesi. Synapse yazılımı kulaklığı görürmüş gibi yapıp görmüyordu. Bu sorunun da çözümü henüz bulunmuyor. İade ettim. Nedense ısrarla bir daha aldım. Hatta 6290 TL ye kapalı kutu sıfır olarak denk geldi. İlk aldığım sorunluydu bence çünkü 2. Aldığım sesi çok kaliteli ve yüksek. Ses kasması müzik dinlemesini çok beğeniyorum fakat filmler için idare eder diyebilirim. Oyunlarda Thx spatial açık olarak kullanıyorum ve yer tespiti çok kolay oluyor. Ses profiline alışırsan çok iyi bence. Kronik menteşe sorunu olmaması için de menteşeden tutarak çıkarıyorum takıyorum. Padlerin olduğu kısımdan yapılırsa tabiki o bölge zorlanıyor. Razer bu konuyu düşünmemesi onların büyük hatası.
Mikrofonu gerçekten efsane. Tüm sesler en yüksek seviyede iken ve birşey açık değilken 0 dip ses var.

Son düzenleme:

Bende SteelSeries 7+ almıştım hiç memnun değildim ses seviyesi %100 kulaklık sesini Full açıyordum yine de tatmin etmiyordu ben iade ettim dediğin gibi Rampage bir kulaklık var şu anda bende onun sesi bile Full yani, güncel olarak Logitech G PRO X LoL editions aldım 3.900₺ gaminggen.tr'den biraz araştırmalarım sorunu Logitech G PRO için iyi dendi Razer'in 7300₺ etmeyeceğini çok kişi yazmış.

Hocam konu başlığınla aldığın ürün alakasız. Sizin sorunuza alınır diye cevap gelmiş. Siz farklı bir kablolu kulaklık almışsınız. Yani kablosuz kriteri yoksa nova pro kablolu alınırdı. Ya da farklı kablolu kablosuz seçenekler de bulunuyor. Bence de bs v2 pro fiyatı yüksek ama kulaklık baya iyi. Benim aldığım fiyata değer bence. H. olsun kulaklığınız.

Kardeşim alınır mı? Yazmışım insanların fikirlerini öğrenmek için daha sonra araştırdım belirttiğim ürünü aldım yani ne alaka başka bir ürün almışım vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…