Razer BlackShark V2 Pro 2023 almaya değer mi?

wenomechainsama

Hectopat
Daha fazla  
Amazon Depo'dan çok iyi durum altında iade ürünlerden 4000'e V2 Pro aldım 2023 model sizce değer mi? İade mi edeyim? 500 TL farkla Nova 7 vardı.

Herhangi bir sorunu yoksa 4000 liraya o kulaklığı çok iyi almışsınız. Bass zayıf bunun dışında olumsuz yanı yok bana göre. Menteşeleri kırılıyor diyorlar ama kullanıma bağlı olduğunu düşünüyorum. Ben bir sorun yaşamadım. Dip ses sorunu bende ve diğer birçok kullanıcıda var ancak hiçbir şey dinlemezken ya da çok düşük sesle dinlerken belli oluyor. Sesi biraz yükseltince duymuyorum. Ses kaymak için çok iyi kulaklık. Nova 7 hakkında bilgim olmadığı için yorum yapmayacağım. Umarım memnun kalır ve uzun süre sorunsuz kullanırsınız.

V2 ile arasında pek fark var mıdır? Yoksa sadece kablosuz hali mi? V2'den geçeceğim çünkü.

Ben de V2'den geçtim. Ses ve malzeme kalitesinde fark hissetmedim. Bass olarak Pro modeli biraz altta kalıyor gibi geldi ama emin değilim V2 modelinde çok fazla ekolayzır ayarı yapmıştım fakat Pro modelinde yapmadım. Açıkçası kablosu uzun olsa V2 modelinde kalırdım. Geçmek için tek sebep kablosuzun rahatlığı bence. Bu arada "boynuma asayım" derseniz katlanabilir olmadığı için rahatsız edici oluyor. 4000 liraya kesinlikle alınır orası ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…