Karakurt5877 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.562 Makaleler 2 Çözümler 6 19 Şubat 2025 #51 Victorosimhennn dedi: Hocam kulaklık beyazsa bir sorum olacak sararıyor diyorlar sizde var mı sararma. Genişletmek için tıkla... Bendeki siyah ondan dolayı böyle bir derdim yok ama bundan önce BlackShark V2 X kullandım beyaz rengini. Toplamda 1 yıl kullandım bir sararma yoktu.
Victorosimhennn dedi: Hocam kulaklık beyazsa bir sorum olacak sararıyor diyorlar sizde var mı sararma. Genişletmek için tıkla... Bendeki siyah ondan dolayı böyle bir derdim yok ama bundan önce BlackShark V2 X kullandım beyaz rengini. Toplamda 1 yıl kullandım bir sararma yoktu.
holtamustafa Zeptopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #52 Karakurt5877 dedi: Bendeki siyah ondan dolayı böyle bir derdim yok ama bundan önce BlackShark V2 X kullandım beyaz rengini. Toplamda 1 yıl kullandım bir sararma yoktu. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklığı bende almayı düşünüyorum pedleri değişiyo mu
Karakurt5877 dedi: Bendeki siyah ondan dolayı böyle bir derdim yok ama bundan önce BlackShark V2 X kullandım beyaz rengini. Toplamda 1 yıl kullandım bir sararma yoktu. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklığı bende almayı düşünüyorum pedleri değişiyo mu
Machvins Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 1.008 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #53 holtamustafa dedi: Hocam kulaklığı bende almayı düşünüyorum pedleri değişiyo mu Genişletmek için tıkla... Razer Blackshark v2 kullanıyorum, servise sormuştum değişiyor ve orijinalleri için bizden temin edebilirsiniz demişti.
holtamustafa dedi: Hocam kulaklığı bende almayı düşünüyorum pedleri değişiyo mu Genişletmek için tıkla... Razer Blackshark v2 kullanıyorum, servise sormuştum değişiyor ve orijinalleri için bizden temin edebilirsiniz demişti.
Wolkryy Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 86 11 Ağustos 2025 #54 Merhaba arkadaşlar yurt disindan getireceğim ama sizce daha ust modeli falan alınır mı? Kullanan var mı?
Merhaba arkadaşlar yurt disindan getireceğim ama sizce daha ust modeli falan alınır mı? Kullanan var mı?