Razer BlackShark V2 Pro 2023 menteşe kırılması kronik mi?

rLc

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 7800X3D
Galax RTX 4080 SUPER SG
MSI MAG B650 TOMAHAWK WI-FI
Corsair Vengeance EXPO 6000Mhz CL36 DDR5
Corsair RM850X SHIFT 850W
Kioxia Exceria G2 1TB 2X
Arctic Liquid Freezer 2 420MM
Lian Li Lancool 3
Bugün 5 aylık kulaklığımı normal bir şekilde kafamdan çıkarırken çok sert bir şekilde kafamda menteşe attı ve kırıldı. Bu durumu başka yaşayan var mı? Servise gönderip de olumlu dönüş yapan var mı? Çünkü MediaMarkt'ı aradığımda “kırılan ürüne bir şey yapamıyoruz”gibi komik bir cevap verdi.

Bu kulaklığı alan herkes yaşıyor. Aslında çok çok çok bilindik bir sorun, Reddit, YouTube, Technopat olsun her yerde biliniyor.

Valla ürün alırken de dikkatli bakarım ama nasıl oldu da aldım bu ürünü bilmiyorum.Çevremde de bu ürünü 1 senedir kullanıp memnun olan görünce böyle oldu galiba.Razer Türkiye servisi hakkında bir bilginiz var mı acaba müşteri memnuniyetleri nasıldır ?

Senin kullanan arkadaşın muhtemelen 2020 modelidir o malzeme kalitesi olarak daha iyi, 2023 modelini bende kullanmistim mikrofonu ve konforu dışında birseyini begenedim acikcasi, şuan Razer yetkili servisi nasıl bilmiyorum , ürünleri uzun süre durmadigi için Razer almayı bıraktım.

Anladım sağ olun.Bu arada arkadaşım bu temmuzda 2023 modelini almıştı bilemiyorum şans işi herhalde.

Mediamarkt a müşteri hizmetlerine gidip durumu açıkladığımda bana kullanıcı hatası dendi ve ben de normal kullanımda kendi kendine kırıldığını nasıl kullanıcı hatası olabileceğini söyledim.Bana verilen cevap ise “Ama ürünü kullanmışsınız”oldu.Rezalet.

Son düzenleme:
Benim ki de geçen gün kırıldı, aralık ayında almıştım 5 ay dayandı. Ondan önce de 2024 mayıs ayında aldığım kraken v3 pro kırılmıştı menteşeden o da 7 ay dayandı, bu razer kulaklıkların nesi var anlamıyorum.

Garantiye versen kullanıcı hatası der geçiştirir, hiç uğraşmadım o yüzden.

Dosya Ekleri

• IMG_0582.JPEG
    150,9 KB · Görüntüleme: 176
Kraken v3 pronun ses kalitesi v2 pro'dan daha mi iyi? Çünkü daha harman çizgisine yakin bir ses profili var krakenin.

Son düzenleme:
Kraken v3 pronun ses kalitesi v3 pro'dan daha mi iyi? Çünkü daha harman çizgisine yakin bir ses profili var krakenin.

Blackshark'dan iyi mi diye soruyorsunuz sanırım, kraken v3 pro'yu kullanmak bana blackshark'dan daha çok keyif veriyordu ses olarak, rahatlık olarak blackshark daha iyi.

Son düzenleme:
Valla ben gidip uğraşacağım.Garantiye yolladım çıkan sonuca göre tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum.Bir de mediamarkt çalışanına iade etmek istiyorum dememe rağmen talep kağıdına onarım talebi yazmış şimdi sms bilgilendirmesinde gördüm.

Bu kulaklığı alan herkes yaşıyor. Aslında çok çok çok bilindik bir sorun, Reddit, YouTube, Technopat olsun her yerde biliniyor.

Yok hocam alan herkes değil de alan %25'lik bir kesim bu sorundan muzdarip neden derseniz şu an profesyonel arenada en sık kullanılan kulaklık modeli kendisi o yüzden bir tür üretim hatası olabilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…