Razer BlackShark V2 Pro 2023 Synapse ayarları etkisiz kalıyor

turanoncu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Kulaklığı yeni aldım. Synapse uygulamasını kurdum. Audio kısmında yaptığım değişikliklerin hiçbir etkisi yok. Mikrofon kısmında yaptığım değişiklikler etki ediyor fakat Audio kısmı etki etmiyor. Uygulamayı tekrar indirdim fakat durum hala aynı.

Kulaklığın kronik sorunlarından sadece 1 tanesi.

Son sürümü indirdim.
Yani tam istediğim cevap değil ama, eğer son sürümse Synapse 4'tür en azindan bir screen shot atsanız iyi olurdu hangisi olduğunu tanimlamam için, synapse 4' yerine Synapse 3 kullanmayı denediniz mi?

Yani tam istediğim cevap değil ama, eğer son sürümse Synapse 4'tür en azindan bir screen shot atsanız iyi olurdu hangisi olduğunu tanimlamam için, synapse 4' yerine Synapse 3 kullanmayı denediniz mi?
Synapse 3 denemedim hocam. Şu an kullandığım versiyon ekte. Araştırdığım kadarıyla THX Spatial Audio kullananlar varmış. Synapse kadar detaylımı acaba o program bilginiz var mı?

Güncelleme : Synapse 3 denedim onda da sorunum çözülmedi.

Son düzenleme:
Ozaman direk başja eq yazılımı kullan yada kulaklığı iade et bence. Thx Razer'ın 7.1 uygulaması iyi değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…