Razer BlackShark V2 Pro 2023 vs SS Nova 7

Halober

Decapat
Yer
Bodrum / MUĞLA
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Çok klasik ve forumda sürekli konusu açılan ama asla karar veremediğim bir konu. Nova 7 sipariş etmiştim fakat BlackShark indirime girmiş ve neredeyse aynı fiyatta olduklarından dolayı iptal edip BlackShark aldım. İkisini de kullanan arkadaşlardan yorum almak istiyorum çünkü hala tam olarak hangisini almak daha mantıklı karar veremiyorum.

Merhaba arkadaşlar. Çok klasik ve forumda sürekli konusu açılan ama asla karar veremediğim bir konu. Nova 7 sipariş etmiştim fakat BlackShark indirime girmiş ve neredeyse aynı fiyatta olduklarından dolayı iptal edip BlackShark aldım. İkisini de kullanan arkadaşlardan yorum almak istiyorum çünkü hala tam olarak hangisini almak daha mantıklı karar veremiyorum.

Nova 7 nasıl bilmiyorum fakat BlackShark'tan çok memnunum tek kötü yanı belki biraz şarjı hızlı bitebiliyor fakat aşırı hızlı doluyor o yüzden sorun yok.

Nova 7 nasıl bilmiyorum fakat BlackShark'tan çok memnunum tek kötü yanı belki biraz şarjı hızlı bitebiliyor fakat aşırı hızlı doluyor o yüzden sorun yok.
Hocam Blackshark V2 pro 2023 70 saat pil süresi olarak gösteriliyor, Nova 7 ise 30 saat, sizinki niye o kadar hızlı bitiyor acaba ?

İnceleme: SteelSeries Arctis Nova 7 deneyimleri

Uzun bir yazi ancak sadece ses veya ses kisminda fps bolumu ile sonuc kismina bakarsaniz fikir edinebilirsiniz.
Benim onerim ise bs v2 pro kafanizi karistiriyorsa icinizde kalmasin, bence alin.
Alinmayacak bir urun degil, ikisi de basarili.
Çok teşekkürler. Arctis 5 kullanıcısı olarak steelseriesten ne kadar memnun olsam steelseries programı ve sonar ile uğraşmak beni açıkçası soğutuyordu. Bu kadar para verdiğim bir kulaklık için bu kadar uğraşmak istemiyordum. Hepsinin ayrı sorunları olduğu bariz bir gerçek fakat batarya süresi ve mikrofon farkı Blackshark V2 Proyu bir adım öne geçiriyor. Sadece malzeme kalitesi ve ağırlığı beni biraz endişelendiriyor. Dediğiniz gibi 2 üründe başarılı ürünler ben sadece biraz evham yapıyorum diyebilirim.

Son düzenleme:
Dediğiniz gibi 2 üründe başarılı ürünler ben sadece biraz evham yapıyorum diyebilirim.

Yok ya ne evhamı, bırebır bende sızın gibi aşırı kararsızlıklar ıcerısınde ürün arıyordum:) ses gıbı oznel bır konuyu deneyımleyemeyınce ızledıgımız ıcerıkler bıle tatmın edemıyor.
Çok teşekkürler. Arctis 5 kullanıcısı olarak steelseriesten ne kadar memnun olsam steelseries programı ve sonar ile uğraşmak beni açıkçası soğutuyordu. Bu kadar para verdiğim bir kulaklık için bu kadar uğraşmak istemiyordum. Hepsinin ayrı sorunları olduğu bariz bir gerçek fakat batarya süresi ve mikrofon farkı Blackshark V2 Proyu bir adım öne geçiriyor. Sadece malzeme kalitesi ve ağırlığı beni biraz endişelendiriyor. Dediğiniz gibi 2 üründe başarılı ürünler ben sadece biraz evham yapıyorum diyebilirim.
Malzeme kalıtesı olarak benzerler bence, sadece padlerı tutan metal biraz ınce ancak dıkkat edılırse sorun olmaz muhtemelen.

Hocam BlackShark V2 Pro 2023 70 saat pil süresi olarak gösteriliyor, Nova 7 ise 30 saat, sizinki niye o kadar hızlı bitiyor acaba?

Çok teşekkürler. Arctis 5 kullanıcısı olarak SteelSeries'ten ne kadar memnun olsam SteelSeries programı ve sonar ile uğraşmak beni açıkçası soğutuyordu. Bu kadar para verdiğim bir kulaklık için bu kadar uğraşmak istemiyordum. Hepsinin ayrı sorunları olduğu bariz bir gerçek fakat batarya süresi ve mikrofon farkı BlackShark V2 Pro'yu bir adım öne geçiriyor. Sadece malzeme kalitesi ve ağırlığı beni biraz endişelendiriyor. Dediğiniz gibi 2 üründe başarılı ürünler ben sadece biraz evham yapıyorum diyebilirim.

Galiba sesi yüksek kullanıyorum ondan veya ayrı ses modları var onları kullandığımdan olabilir ama 70 saat gitmiyor 50-55 saat falan tahmini.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı