Satılık Razer Blackshark V2 Pro 2023

Makaleler
2
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Geçtiğimiz günlerde ürünü satın aldım ancak performansından tatmin olmadım. Bu sebeple aldığım fiyat ile piyasanın altında bir fiyat arasına satmaya karar verdim. Ürün kapalı kutusunda, 5 dakika test için çıkarıldı. Fiyat olarak 5300 düşünüyorum, ilgilenen ulaşabilir.

Synapse programına sorunsuz bağlanıyor. Dip ses sorunu da yok.

Siyah renk ürün, kusura bakmayın belirtmemişim. Üründen memnun kalmama sebebim mikrofonu. Freelance destek ve yayın yapan birisiyim, mikrofon olarak beni tatmin etmedi maalesef ki.

Sıfır fiyatı indirimli haliyle 5500-6000 arası oluyor. Normal fiyatı da 7000 bandına yakın. Ürün 10 dakika bile kullanılmadı, bu sebeple böyle bir fiyat yazdım. Almayı düşünen olursa fiyat üzerine tabii ki konuşuruz.

Siyah renk ürün, kusura bakmayın belirtmemişim. Üründen memnun kalmama sebebim mikrofonu. Freelance destek ve yayın yapan birisiyim, mikrofon olarak beni tatmin etmedi maalesef ki.

Sıfır fiyatı indirimli haliyle 5500-6000 arası oluyor. Normal fiyatı da 7000 bandına yakın. Ürün 10 dakika bile kullanılmadı, bu sebeple böyle bir fiyat yazdım. Almayı düşünen olursa fiyat üzerine tabii ki konuşuruz.
Bende internetten araştırmalarım sonucu piyasadaki çoğu kulaklıktan iyiydi mikrofonu şaşırdım açıkcası ne tercih edeceksiniz satınca? Aynısını alacaktım ondan merak ettim.

Mikrofon performansı kötü değil, hatta aksine piyasadaki en iyi mikrofonlardan biri. Ama beni tatmin etmedi, ses kötü değil ama garip. Bu sebeple muhtemelen kondenser mikrofon alacağım. Satılmazsa mecburen kullanacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı