Elektronik Razer BlackShark V2 Pro 2024 PlayStation Edition 4500 TL

Hocam düz modeli 6 bin şuan ps versiyon 5bin zaten öyle çok profesyonel değilim insanlar ses az geliyor ps versiyonunda ayarlayamiyoruz diyorlardi bende araştırdım hyperspeed versiyonu ile çok fark yok eğer tam performans alamiyorsam almiyim diyecektim siz oyun oynuyor musunuz ses az gelme durumu vs. var mi bunu soracaktım

hocam oyunlar icin ayri ayri default eq modlari var cihazin. ben onlari kullaniyorum. mesala fps oyunlari oyniyorsam 'call of duty' moduna getirip oynuyorum. muzik dinliyeceksem muzik modu var zaten onu kullaniyorum, film izliyecegimde movie modunu kullaniyorum falan. ben herhangi bir ses azligi sorunu yasamadim. son sesleri gayet yuksek cihazin ve ben o sekilde kullanamiyorum. son seslere cikinca herhangi bir seste bozulma falan da yapmiyor cihaz.

profesyonel e-sporcu falansaniz veya rekabetci oyunlarda yuksek elolara kasiyorsaniz sizin ihtiyaclarinizdan cok anlayamam ben. bunun icin daha deneyimli birine sorsaniz daha iyi olur.

Anladım hocam teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…