Razer BlackShark V2 Pro alınır mı?

Makaleler
7
Yer
Ankara
Daha fazla  
Kablosuz en iyi kulaklık bu mudur? Parası aşırı mı fazla? Yorumlarınızı merak ediyorum. En ucuz bu fiyat sanırım, 3 ay vade farksız taksit de oluyor.

Çok düşünmeden en iyisini alıp geçmek istiyorum çünkü kulaklık işi çok ayrıntı ve kafa yormak istemiyorum. Corsair HS80 gördüm ama çok toz tutuyormuş vs.
Razer'ın bu modelini alıp uzun yıllar sıkıntısız kullanabileceksem fiyatına çok bakmadan almak istiyorum.

Bu konuda arkadaş garantiye yollamış ve direkt yeni ürünle değiştirmişler, mükemmel bir şey.

Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

1 yıldan fazla oldu kullanıyorum aşırı memnunum o cızırtı olayı da su sekıl oluyor kulaklıgın ustunde ses barı var onu Full'de kullanırsa arka planda dıp ses gelıyor fakat o barı ortaya getırınce ses tamamen gıdıyor.

Bende 4-5 aydır kullanıyorum hocam evet ses ve mikrofon kalitesi güzel ses kasmada bir sorun yok son dönemlerde sadece oyun oynarken video izlerken sesler 2-3 saniyeliğine kesiliyor geri geliyor tekrarlanıyor ne zaman olacağı belli olmuyor tabii bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor o yüzden garanti ile uğraşmadım belki bana öyle denk gelmiştir ama onun haricinde çok iyi.

Bende 4-5 aydır kullanıyorum hocam evet ses ve mikrofon kalitesi güzel ses kasmada bir sorun yok son dönemlerde sadece oyun oynarken video izlerken sesler 2-3 saniyeliğine kesiliyor geri geliyor tekrarlanıyor ne zaman olacağı belli olmuyor tabii bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor o yüzden garanti ile uğraşmadım belki bana öyle denk gelmiştir ama onun haricinde çok iyi.

Hocam o sınayllede alaklı olabılır hiçbir kablosuz alet herkesde stabıl sınayal vermez ses kesılme vb.

Herkese teşekkürler 2023 versiyonuna hiç dikkat etmemiştim.
Fiyat olarak fark yok neredeyse ve satıcı amazon en iyisi. 6 aya kadar da taksit imkanı var, buradan alacağım galiba.

Mikrofon kalitesi çok üst seviye, 70 saatlik pil ömrü ve ses kasma vs. yorumları da çok iyi. Kumaş olması da bence artı.

@Anumusss @esfurkan26 peki Bluetooth mu yoksa alıcı ile mi kullanıyorsunuz? Farkları var mı?

Ses ayarları vs. yapmak gerekiyor mu? Zaten eski kulaklığımdan geçtiğimde çağ atlamış olacağım ama.

Hocam kulaklık gerçekten çok güzel öneririm. Bilgisayarda kullanırken alıcı ile telefon ile kullanırken Bluetooth ile kullanıyorum ben. Şimdiden hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı