Razer Blackshark V2 PRO alınır mı?

Makaleler
4
Daha fazla  
Hocalarım selamlar, Ekipmanlardan çok anlamıyorum. Razer ekosistemi oluşturmaya çalışıyorum bütün ayarlarımı Synapse üzerinden yapmak için. Kulaklıkta kablosuz istiyorum ama açıkçası fiyatlar çok tuzlu. AAA oyunlar oynarım genellikle. Arada sırada arkadaşlarla sohbet için Valorant giriyoruz. Bu sebeple E-Spor düzeyinde çok profesyonel bir şeye ihtiyacım yok. Vatan'da Razer Blackshark V2 PRO buldum. Fiyatı bir tık makul görünüyor. Nasıl kulaklık? Dediğim gibi Razer ekosistem yapıyorum.

Fiyatı bayağı iyiymiş ama bu kulaklığın mikrofonu kötü bence kuzenim almıştı mikrofonu ve çekim mesafesi yüzünden iade edip kablolusunu aldı, YouTube'dan ekstra incelemelerine bak.

Hocalarım selamlar, ekipmanlardan çok anlamıyorum. Razer ekosistemi oluşturmaya çalışıyorum bütün ayarlarımı Synapse üzerinden yapmak için. Kulaklıkta kablosuz istiyorum ama açıkçası fiyatlar çok tuzlu. AAA oyunlar oynarım genellikle. Arada sırada arkadaşlarla sohbet için Valorant giriyoruz. Bu sebeple e-spor düzeyinde çok profesyonel bir şeye ihtiyacım yok. Vatan'da Razer BlackShark V2 Pro buldum. Fiyatı bir tık makul görünüyor. Nasıl kulaklık? Dediğim gibi Razer ekosistem yapıyorum.

Alınır tabii. Gayet canavar kulaklık. Beklentini fazlasıyla karşılar.

Hocalarım selamlar, ekipmanlardan çok anlamıyorum. Razer ekosistemi oluşturmaya çalışıyorum bütün ayarlarımı Synapse üzerinden yapmak için. Kulaklıkta kablosuz istiyorum ama açıkçası fiyatlar çok tuzlu. AAA oyunlar oynarım genellikle. Arada sırada arkadaşlarla sohbet için Valorant giriyoruz. Bu sebeple e-spor düzeyinde çok profesyonel bir şeye ihtiyacım yok. Vatan'da Razer BlackShark V2 Pro buldum. Fiyatı bir tık makul görünüyor. Nasıl kulaklık? Dediğim gibi Razer ekosistem yapıyorum.

Bir ara kullanmıştım aşırı tatmin etmişti her yönünden kaliteli.

Çekim mesafesi çok mu kısa hocam? Masadan geriye yaklaşamaz mıyız?

Yani odanın diğer tarafına gidince gittiği olmuştu en son, ben HyperX C3 W kullanıyorum arada evin diğer tarafında tuvaletde bile çektiği oluyor (bozulma var tabii ki ama bir ara mikrofondan duyuldu :D) mikrofon olarak yine kötü gibiydi, ben Razer Barracuda X almıştım mikrofon yüzünden iade ettim testlerine bak eğer sana iyi gelirse alınabilir fiyat güzel ama ben kullanmadım kullananların yorumu daha değerli olur.

Yani odanın diğer tarafına gidince gittiği olmuştu en son, ben HyperX C3 W kullanıyorum arada evin diğer tarafında tuvaletde bile çektiği oluyor (bozulma var tabii ki ama bir ara mikrofondan duyuldu :D) mikrofon olarak yine kötü gibiydi, ben Razer Barracuda X almıştım mikrofon yüzünden iade ettim testlerine bak eğer sana iyi gelirse alınabilir fiyat güzel ama ben kullanmadım kullananların yorumu daha değerli olur.

Bende şu an HyperX kullanıyorum onun kulaklıklarda müthiş.

Bende şu an HyperX kullanıyorum onun kulaklıklarda müthiş.

Genelde her aldığım üründe sevmediğim ısınamadığım bir şeyler olurdu (HyperX ilk başta bass seviyesiydi airpodspro 2 de aynı şekilde bass) ama alıştım artık kulaklık mükemmel bence :D

Genelde her aldığım üründe sevmediğim ısınamadığım bir şeyler olurdu (HyperX ilk başta bass seviyesiydi airpodspro 2 de aynı şekilde bass) ama alıştım artık kulaklık mükemmel bence :D

Bende Stinger 2 kullanıyorum bütün yönlerimi karşılıyor müzik oyun falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı