S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 3 Ekim 2023 #21 Tolga Doğan dedi: Çok saçma bir durum. Ek bir program indirmeden, ayar yapmadan, kulaklık resmen kullanılmıyor gibi. Sesler çok boğuk ve kötü oyunlar da. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle ilk aldığım zamanlarda agita kulaklığımın bile sesi daha net çıkıyordu.
Tolga Doğan dedi: Çok saçma bir durum. Ek bir program indirmeden, ayar yapmadan, kulaklık resmen kullanılmıyor gibi. Sesler çok boğuk ve kötü oyunlar da. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle ilk aldığım zamanlarda agita kulaklığımın bile sesi daha net çıkıyordu.
Tolga Doğan Hectopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 823 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #22 supprime dedi: Maalesef öyle ilk aldığım zamanlarda agita kulaklığımın bile sesi daha net çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Düzgün bir ayar bulabilsem sorun çözülecek aslın da ama, yok.
supprime dedi: Maalesef öyle ilk aldığım zamanlarda agita kulaklığımın bile sesi daha net çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Düzgün bir ayar bulabilsem sorun çözülecek aslın da ama, yok.
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 25 Kasım 2023 #23 Tolga Doğan dedi: Katılıyorum. Düzgün bir ayar bulabilsem sorun çözülecek aslın da ama, yok. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sonuç aldınız mı? Ben de bugun aldım. Oyunda basslar çok fazla geliyor. Synapse'den yaptığım ayarlar hiçbir etki etmiyor.
Tolga Doğan dedi: Katılıyorum. Düzgün bir ayar bulabilsem sorun çözülecek aslın da ama, yok. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sonuç aldınız mı? Ben de bugun aldım. Oyunda basslar çok fazla geliyor. Synapse'den yaptığım ayarlar hiçbir etki etmiyor.