S shzayz Picopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #1 Bu sabah kulaklığı aldım, eve geldiğimde ses seviyesi inanılmaz düşük geldi. HyperX Cloud 2 kullanıyordum, 15-20'lerde makulken Razer'de 70-80 anca yetiyor. Nasıl düzeltebilirim? Aynı sorunu yaşayanlar neler yaptı, aşırı rahatsız ediyor çünkü. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2025
Bu sabah kulaklığı aldım, eve geldiğimde ses seviyesi inanılmaz düşük geldi. HyperX Cloud 2 kullanıyordum, 15-20'lerde makulken Razer'de 70-80 anca yetiyor. Nasıl düzeltebilirim? Aynı sorunu yaşayanlar neler yaptı, aşırı rahatsız ediyor çünkü.
L0rrec Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 3.738 Makaleler 11 Çözümler 23 9 Haziran 2025 #2 Synapse 4 yüklediniz mi? THX kurulumu yaptınız mı? Buradan da Firmware güncellemesi yaptınız mı? Razer BlackShark V2 Pro (2023) Firmware Updater | RZ04-0453 mysupport.razer.com
Synapse 4 yüklediniz mi? THX kurulumu yaptınız mı? Buradan da Firmware güncellemesi yaptınız mı? Razer BlackShark V2 Pro (2023) Firmware Updater | RZ04-0453 mysupport.razer.com
S shzayz Picopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #3 L0rrec dedi: Synapse 4 yüklediniz mi? THX kurulumu yaptınız mı? Buradan da Firmware güncellemesi yaptınız mı? Razer BlackShark V2 Pro (2023) Firmware Updater | RZ04-0453 mysupport.razer.com Genişletmek için tıkla... Synapse 4 yuklu Firmware guncellemesini de yaptim lakin THX icin ekstra bir şey daha yuklemem gerekiyor mu bilmiyorum.
L0rrec dedi: Synapse 4 yüklediniz mi? THX kurulumu yaptınız mı? Buradan da Firmware güncellemesi yaptınız mı? Razer BlackShark V2 Pro (2023) Firmware Updater | RZ04-0453 mysupport.razer.com Genişletmek için tıkla... Synapse 4 yuklu Firmware guncellemesini de yaptim lakin THX icin ekstra bir şey daha yuklemem gerekiyor mu bilmiyorum.
L0rrec Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 3.738 Makaleler 11 Çözümler 23 9 Haziran 2025 #4 shzayz dedi: Synapse 4 yuklu Firmware guncellemesini de yaptim lakin THX icin ekstra bir şey daha yuklemem gerekiyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Synapse yüklerken sadece yükleyici de THX de var onun da ayrı programı yükleniyor. Windows sesi ve kulaklığın sliderını açtınız mı? İyice bir kontrol edin isterseniz. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
shzayz dedi: Synapse 4 yuklu Firmware guncellemesini de yaptim lakin THX icin ekstra bir şey daha yuklemem gerekiyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Synapse yüklerken sadece yükleyici de THX de var onun da ayrı programı yükleniyor. Windows sesi ve kulaklığın sliderını açtınız mı? İyice bir kontrol edin isterseniz. Aklıma başka bir şey gelmiyor.