Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Mayıs 2023 #1 Razer BlackShark V2 Pro ıcın EQ ayarı atabilir misınız?
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 1 Mayıs 2023 #2 Ne için EQ ayarı? Müzik, oyun, ambiyans?
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 1 Mayıs 2023 #3 GitHub - jaakkopasanen/AutoEq: Automatic headphone equalization from frequency responses Kullanmayı biliyorsan buradan yardım alabilirsin.
GitHub - jaakkopasanen/AutoEq: Automatic headphone equalization from frequency responses Kullanmayı biliyorsan buradan yardım alabilirsin.
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Mayıs 2023 #4 BerzerkFrost dedi: Ne için EQ ayarı? Müzik, oyun, ambiyans? Genişletmek için tıkla... Valorant ve CS:GO oynuyorum ses kasmak ıcın bir EQ lazım. olvidobc dedi: GitHub - jaakkopasanen/AutoEq: Automatic headphone equalization from frequency responses Kullanmayı biliyorsan buradan yardım alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef bilmiyorum.
BerzerkFrost dedi: Ne için EQ ayarı? Müzik, oyun, ambiyans? Genişletmek için tıkla... Valorant ve CS:GO oynuyorum ses kasmak ıcın bir EQ lazım. olvidobc dedi: GitHub - jaakkopasanen/AutoEq: Automatic headphone equalization from frequency responses Kullanmayı biliyorsan buradan yardım alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef bilmiyorum.