X xEmptyL Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #1 Kulaklık daha bugün geldi. Mikrofon yuvasına bastırmadan çalışmıyor. Bırakınca gidiyor sesi. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2023
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.940 Çözümler 62 13 Temmuz 2023 #2 Mikrofon yerine biraz zor oturuyor. Doğru yerleştirtilip yerine oturduğuna eminseniz kulaklık girişinde sorun olabilir.
Mikrofon yerine biraz zor oturuyor. Doğru yerleştirtilip yerine oturduğuna eminseniz kulaklık girişinde sorun olabilir.
X xEmptyL Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #3 SunSet dedi: Mikrofon yerine biraz zor oturuyor. Doğru yerleştirtilip yerine oturduğuna eminseniz kulaklık girişinde sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... tam yerine oturdu çalışıyor ama pop filtera bile ufak dokunsam gidiyor
SunSet dedi: Mikrofon yerine biraz zor oturuyor. Doğru yerleştirtilip yerine oturduğuna eminseniz kulaklık girişinde sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... tam yerine oturdu çalışıyor ama pop filtera bile ufak dokunsam gidiyor
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.940 Çözümler 62 13 Temmuz 2023 #4 Olmaması gerek, sorun var demek.
X xEmptyL Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #5 SunSet dedi: Olmaması gerek, sorun var demek. Genişletmek için tıkla... ters taktığım için oyle oluyormus 180 derece döndürüp öyle taktım düzeldi
SunSet dedi: Olmaması gerek, sorun var demek. Genişletmek için tıkla... ters taktığım için oyle oluyormus 180 derece döndürüp öyle taktım düzeldi
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.940 Çözümler 62 13 Temmuz 2023 #6 SunSet dedi: Doğru yerleştirtilip yerine oturduğuna eminseniz Genişletmek için tıkla... xEmptyL dedi: Tam yerine oturdu Genişletmek için tıkla... xEmptyL dedi: Ters taktığım için oyle oluyormus Genişletmek için tıkla... Yazıları doğru okuyunca benim söylediğim şekilde doğru yerleştirince problem olmaması gerektiğini söylemiştim sizde ısrarla doğru oturdu diyordunuz.
SunSet dedi: Doğru yerleştirtilip yerine oturduğuna eminseniz Genişletmek için tıkla... xEmptyL dedi: Tam yerine oturdu Genişletmek için tıkla... xEmptyL dedi: Ters taktığım için oyle oluyormus Genişletmek için tıkla... Yazıları doğru okuyunca benim söylediğim şekilde doğru yerleştirince problem olmaması gerektiğini söylemiştim sizde ısrarla doğru oturdu diyordunuz.