Razer BlackShark V2 Pro PlayStation uygulaması var mı?

cwex00

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba Razer BlackShark V2 Pro PlayStation model kulaklık satın aldım bilgisayarımda kullanacağım. Fakat herhangi bir uygulamasını bulamadım. Synapse indirdim fakat kulaklık gözükmüyor. Ekolayzer ayarlarını nasıl yapacağım bass tiz ayarlarını nasıl ayarlayacağım bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
To customize the BlackShark V2 Pro for Xbox or PlayStation, use the Razer Audio App (mobile) for EQ, mic, and sidetone settings via Bluetooth. For Xbox, you can also fine-tune your audio using the Razer Audio Setup for Xbox app directly on your console.

Kendi sitelerinden aldım yazıyı ne dediğinin özeti:

BlackShark V2 Pro'yu Xbox veya PlayStation için özelleştirmek için, Bluetooth üzerinden EQ, mikrofon ve yan ton ayarları için Razer Audio Uygulamasını (mobil) kullanın. Xbox için, doğrudan konsolunuzda Razer Audio Setup for Xbox uygulamasını kullanarak sesinizi ince ayarlayabilirsiniz.

Merhaba Razer BlackShark V2 Pro PlayStation model kulaklık satın aldım bilgisayarımda kullanacağım. Fakat herhangi bir uygulamasını bulamadım. Synapse indirdim fakat kulaklık gözükmüyor. Ekolayzer ayarlarını nasıl yapacağım bass tiz ayarlarını nasıl ayarlayacağım bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Hocam PlayStation versiyonunda bir de 7.1 diye bir özellik var. Kutunun içerisinden oyle bir kod çıkması gerekir o kod varmı? Hayır bilgisayar için alsaydınız keşke. Uygulama olarak razer var onun hakkında pek bir bilgim yok bilgisayardan razer indirin. Kulaklığı hemen tanımayabilir razer uygulaması.

Var hocam. Razer Audio uygulamasından yapılıyor. Bende kulaklığı 2-3 hafta kullandım açıkçası memnundum ama menteşe sorunu çok aklıma takıldığı için iade ettim.

Hocam PlayStation versiyonunda bir de 7.1 diye bir özellik var. Kutunun içerisinden oyle bir kod çıkması gerekir o kod var mı? Hayır bilgisayar için alsaydınız keşke. Uygulama olarak Razer var onun hakkında pek bir bilgim yok bilgisayardan Razer indirin. Kulaklığı hemen tanımayabilir Razer uygulaması.

7.1 direkt aktif hale geliyor Valorant vs oynarken gerçekten hissediliyor. Kulaklığın tuşlarından e-spor moduna aldım o şekilde kullanıyorum şu an. Ama dediğim gibi uygulaması vs yok sanırım Microsoft Store'dan Razer Audio indirdim. Fakat donge sökülüp takılması kulaklığın yeşil renkte yanması gerektiği tarzı bir şeyler yazıyor. Pek anlamadım o ekranı geçemedim sanırım yapılabilecek bir şey yok.

Var hocam. Razer Audio uygulamasından yapılıyor. Bende kulaklığı 2-3 hafta kullandım açıkçası memnundum ama menteşe sorunu çok aklıma takıldığı için iade ettim.

Razer Audio uygulamasını nasıl kullandınız? Headset veya Earbuds ikisinden birini seçmem gereken ekran geliyor headset seçiyorum. Sonrasında connect your supported Razer headset to get started ekranı geliyor. Ne yapmam gerektiğini pek anlayamadım o ekranı geçemedim maalesef.

Razer Audio uygulamasını nasıl kullandınız? Headset veya Earbuds ikisinden birini seçmem gereken ekran geliyor headset seçiyorum. Sonrasında connect your supported Razer headset to get started ekranı geliyor. Ne yapmam gerektiğini pek anlayamadım o ekranı geçemedim maalesef.

Bluetooth ile kulaklığı telefona bağlaman gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı