Razer BlackShark V2 Pro ses ayarları

Furkansvs

Femtopat
Merhaba arkadaşlar, ben Razer BlackShark V2 Pro kullanmaktayım alalı 1 2 ay oldu gayet memnunum fakat bu Synapse 3 programında kendime uygun ses ayarını bir türlü bulamadım müzik için buldum oyun için oyun modunu kullanıyorum fakat genel olarak mesela video izlerken veya yayın izlerken hangi ses ayarını kullanmam gerektiğini bulamadım internette birçok ayar var fakat çoğu video çeken kişi yabancı ve sadece oyunlar için ayarları göstermişler genel kullanım için hiçbir ses ayarı yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bulabildiniz mi? Hangi ayarları kullanıyorsunuz oyun ve müzik için?

Şuanda bu forum içerisinde ses mühendisi arkadaşın verdiği ayarları kullanıyorum güzel bence ama daha iyisi var mıdır kesinlikle vardır ama çok zor bulmak 2 3 saat araştırdım bulamadım

Şuanda bu forum içerisinde ses mühendisi arkadaşın verdiği ayarları kullanıyorum güzel bence ama daha iyisi var mıdır kesinlikle vardır ama çok zor bulmak 2 3 saat araştırdım bulamadım
Ben bir türlü çözemedim bu işi, Kulaklık oyunlar da ayar yapmadan iyi olmuyor. Düzgün bir ayar da bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…