Nasıl kapatılıyor ?7.1 kapatıp denedin mi?
KapalıRazer Synapse 3 uzerindeki EQ ayarlarindan sound normalization ayarini kapatin.
Peace yüklü. Deneyeyim çok sağolunEQ deneyebiliriz.
Peace EQ indir.
Equalizer APO indir.Peace Equalizer, interface Equalizer APO
Download Peace Equalizer, interface Equalizer APO for free. System-wide PC Audio Equalizer and Effects app for Windows 7 to 11. Before reading on, note there's scam website called 'peaceequalizer,com'. Only this site here on SourceForge is the actual website by me, Peter Verbeek.sourceforge.net
Equalizer APO
Download Equalizer APO for free. A system-wide equalizer for Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 / 11. Equalizer APO is a parametric / graphic equalizer for Windows. It is implemented as an Audio Processing Object (APO) for the system effect infrastructure introduced with Windows Vista.sourceforge.net
Peace EQ'yu aç. Sana aygıt seçmen gerektiğini söyleyecek. Orada BlackShark V2 Pro yazanı seç, yeniden başlatmanı söyleyecek.
Daha sonra Peace EQ'yu tekrar açtığında şu ekran gelecek;
Eki Görüntüle 1916867
"Tüm Cihazlar" yazan yere tıklayıp BlackShark V2 Pro'yu seçeceksin.
Eki Görüntüle 1916868
Daha sonrasında ise şu sekmeye tıklayacaksın.
Eki Görüntüle 1916869
Önüne bu sekme geldiğinde aşağıya bırakmış olduğum ayarları sırasıyla gireceksin ve sağdaki gibi grafik elde etmiş olacaksın. Değerlerdeki 0.5 dB sapmalar önemli değil ama Kalite (Q) değerini direkt olarak aynısından gir.
Eki Görüntüle 1916866
Daha sonrasında işin bitince "Kaydet" tuşuna bas.
Eki Görüntüle 1916870
Üstte yer alan "Ön Kuvvetlendirme" değerini kendine göre değiştirebilirsin. Attığım SS'te -5.4 dB yapmışlar ama onu istersen 0 dB de yapabilirsin.
EQ deneyebiliriz.
Peace EQ indir.
Equalizer apo indir.Peace Equalizer, interface Equalizer APO
Download Peace Equalizer, interface Equalizer APO for free. System-wide PC Audio Equalizer and Effects app for Windows 7 to 11. Before reading on, note there's scam website called 'peaceequalizer,com'. Only this site here on SourceForge is the actual website by me, Peter Verbeek.sourceforge.net
Equalizer APO
Download Equalizer APO for free. A system-wide equalizer for Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 / 11. Equalizer APO is a parametric / graphic equalizer for Windows. It is implemented as an Audio Processing Object (APO) for the system effect infrastructure introduced with Windows Vista.sourceforge.net
Peace EQ'yu aç. Sana aygıt seçmen gerektiğini söyleyecek. Orada BlackShark V2 Pro yazanı seç, yeniden başlatmanı söyleyecek.
Daha sonra peace EQ'yu tekrar açtığında şu ekran gelecek;
Eki Görüntüle 1916867
"Tüm cihazlar" yazan yere tıklayıp BlackShark V2 Pro'yu seçeceksin.
Eki Görüntüle 1916868
Daha sonrasında ise şu sekmeye tıklayacaksın.
Eki Görüntüle 1916869
Önüne bu sekme geldiğinde aşağıya bırakmış olduğum ayarları sırasıyla gireceksin ve sağdaki gibi grafik elde etmiş olacaksın. Değerlerdeki 0.5 dB sapmalar önemli değil ama kalite (Q) değerini direkt olarak aynısından gir.
Eki Görüntüle 1916866
Daha sonrasında işin bitince "kaydet" tuşuna bas.
Eki Görüntüle 1916870
Üstte yer alan "ön kuvvetlendirme" değerini kendine göre değiştirebilirsin. Attığım SS'te -5.4 dB yapmışlar ama onu istersen 0 dB de yapabilirsin.
Ayarlari kaydettiniz mi? Ek olarak bilgisayari yeniden baslattiniz mi?Kapalı
Peace yüklü. Deneyeyim çok sağolun
Dediğiniz her şeyi yaptım fakat kulaklıkta hiç ses yok. Ne peace kapatınca ses geliyor ne de açınca? Korkutmadı değil açıkçası.
Ayarlari kaydettiniz mi? Ek olarak bilgisayari yeniden baslattiniz mi?
Ayarlari kaydettiniz mi? Ek olarak bilgisayari yeniden baslattiniz mi?
İlk kez görüyorum hocam böyle bir şeyi. Sol alttaki hazır profillerden birisini seçtiğinde ses geliyor mu?Peace ve apoyu sildim. Şimdi tekrar yükleyeceğim (sorun düzeldi)
Dediklerini yaptım, ses yok tekrardan. Görüntü de atayım şu şekilde;
Eki Görüntüle 1916934
Eki Görüntüle 1916935
Hayır, ben de ilk defa yaşadım. Daha önce Peace'den Cloud II mikrofonu boostlamıştımİlk kez görüyorum hocam böyle bir şeyi. Sol alttaki hazır profillerden birisini seçtiğinde ses geliyor mu?