Razer BlackShark V2 Pro vs 2023

Bütçe
6000

BerkeSZ

Kilopat
Merhaba Razer kulaklık alacağım ama aklıma şu soru takıldı.

Razer BlackShark V2 Pro ve Razer BlackShark V2 Pro 2023 modeli hangisi en son çıkan ve hangisi alınır? Aralarında çok fark yok fiyat olarak aklıma takıldı.

İkisi de neredeyse aynı fiyat aralarındaki fark nedir ve hangisi en son çıkan model?

Merhaba Razer kulaklık alacağım ama aklıma şu soru takıldı.

Razer BlackShark V2 Pro ve Razer BlackShark V2 Pro 2023 modeli hangisi en son çıkan ve hangisi alınır? Aralarında çok fark yok fiyat olarak aklıma takıldı.

İkisi de neredeyse aynı fiyat aralarındaki fark nedir ve hangisi en son çıkan model?
2023 modelinin mentesi kopuyor miki öncekine göre daha iyi şarj süresi uzatılmış , ses kalitesi olarak kayda değer bir gelişme yok, boğuk yani. Cloud 3 wireless ve SteelSeriesler daha iyi diye duymuştum.

2023 modelinin mentesi kopuyor miki öncekine göre daha iyi şarj süresi uzatılmış, ses kalitesi olarak kayda değer bir gelişme yok, boğuk yani. Cloud 3 Wireless ve SteelSeries'ler daha iyi diye duymuştum.

Teşekkür ederim bir de önerebileceğiniz kulaklık var mıdır o fiyat bandında FPS oyunu oynuyorum genellikle.

Ben 2023 modelini kullanıyorum o fiyata önermem. Forumda ben dahil birkaç kişi 939 TL gibi bir komik fiyattan aldık. Önce ki kulaklığım Cloud 3'tü onunla karşılaştırdığımda müzik anlamında Cloud 3 daha iyi gibi geldi bana. Mikrofon kalitesi olarak Pro daha önde. 2020 modeli şarjda kullanılmazken 2023 şarjda kullanılıyor ve bataryası daha iyi.

Ben 2023 modelini kullanıyorum o fiyata önermem. Forumda ben dahil birkaç kişi 939 TL gibi bir komik fiyattan aldık. Önce ki kulaklığım Cloud 3'tü onunla karşılaştırdığımda müzik anlamında Cloud 3 daha iyi gibi geldi bana. Mikrofon kalitesi olarak Pro daha önde. 2020 modeli şarjda kullanılmazken 2023 şarjda kullanılıyor ve bataryası daha iyi.

Alınır mı? Peki kablosuz kulaklık ıstiyorum'da birkaç arkadaş forumda Corsair HS80 önerdi.
Ama %70 falan Razer BlackShark V2 Pro alacağım gibi.

Alınır mı? Peki kablosuz kulaklık Istiyorum'da birkaç arkadaş forumda Corsair HS80 önerdi.
Eğer tryhard CS oynuyorsanız Cloud 3'ün performansı daha iyi olacaktır tabi. HS80'i amazondan aldım denedim müzik, dizi ve film için gayet güzel fakat CS2 ve Valorant tarafında çok memnun kalmadım açıkçası. HS80'in tek avantajı dolby Atmos özelliği olması. Müzik ve film keyfinizi güzelleştiriyor biraz.

Eğer tryhard CS oynuyorsanız Cloud 3'ün performansı daha iyi olacaktır tabii. HS80'i Amazon'dan aldım denedim müzik, dizi ve film için gayet güzel fakat CS2 ve Valorant tarafında çok memnun kalmadım açıkçası. HS80'in tek avantajı Dolby Atmos özelliği olması. Müzik ve film keyfinizi güzelleştiriyor biraz.

Çok çok tryhard değil ama aklımda bulunsun teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı