Razer BlackShark V2 Pro vs SteelSeries Arctis Nova 7

190E

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Hem PC hem PS5 hem de xsx uyumlu kulaklık arayışındaydım. Bu iki modelde karar kıldım sanırım. Deneyimleri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bu kıstaslara uyan başka öneriniz varsa da açığım. İki kulaklık da 7 bin ₺ civarı, bütçem de o civar.

Hem PC hem PS5 hem de xsx uyumlu kulaklık arayışındaydım. Bu iki modelde karar kıldım sanırım. Deneyimleri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bu kıstaslara uyan başka öneriniz varsa da açığım. İki kulaklık da 7 bin ₺ civarı, bütçem de o civar.

Nova7'nin mikrofonu aşırı kötü diyorlar üste çıkmamak bütçeyi aşmamak içinde ben Nova 5 aldım.

BlackShark V2 USB modelini kullanıyorum. 2 gün önce Pro modelini aldım ama henüz açamadım evde duruyor. Aralarında çok fark yok diye biliyorum. USB modeli ses kalitesi olarak çok iyi. Oyun oynarken de, bir şeyler izlerken de ses konusunda çok tatmin edici. Yalıtımı çok iyi. İmkanınız varsa MediaMarkt'a gidip deneyebilirsiniz. Yalıtımı gerçekten çok iyi. Ayrıca şu an Amazon'da 5860 TL.

Ben mağazada 2 sini deneyip blackshark tercih etmiştim. sesleri Bt bağlantıda daha net geldi bana. hatta nova 7 almaya gidip blackshark almaya karar verdim. İmkanın varsa denemek en doğru kararı vermeni sağlar. Ses te göreceli birşey bence.

BlackShark V2 USB modelini kullanıyorum. 2 gün önce Pro modelini aldım ama henüz açamadım evde duruyor. Aralarında çok fark yok diye biliyorum. USB modeli ses kalitesi olarak çok iyi. Oyun oynarken de, bir şeyler izlerken de ses konusunda çok tatmin edici. Yalıtımı çok iyi. İmkanınız varsa MediaMarkt'a gidip deneyebilirsiniz. Yalıtımı gerçekten çok iyi. Ayrıca şu an Amazon'da 5860 TL.

Benim şu Amazon modeli almam lazım sizin attığınız hem PC hem PS5 hem Xbox uyumlu değil maalesef fiyat o yüzden öyle. MediaMarkt'ta deneyebildiğimizi bilmiyordum gidip bakayım teşekkür ederim.

Hocam Pro'dan memnun kaldınız mı? Benim durum da sizin gibi ben çok memnun kalmadım Pro'dan iade düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı