Hem PC hem PS5 hem de xsx uyumlu kulaklık arayışındaydım. Bu iki modelde karar kıldım sanırım. Deneyimleri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bu kıstaslara uyan başka öneriniz varsa da açığım. İki kulaklık da 7 bin ₺ civarı, bütçem de o civar.
Hem PC hem PS5 hem de xsx uyumlu kulaklık arayışındaydım. Bu iki modelde karar kıldım sanırım. Deneyimleri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bu kıstaslara uyan başka öneriniz varsa da açığım. İki kulaklık da 7 bin ₺ civarı, bütçem de o civar.
Son Corsair deneyimimden memnun kalmadım ama teşekkür ederim.HS80 Max.
Mikrofonla işim yok harici mikrofon kullanıyorum o yüzden benim için bir kıstas değil.Nova7'nin mikrofonu aşırı kötü diyorlar üste çıkmamak bütçeyi aşmamak içinde ben Nova 5 aldım.
Benim şu Amazon modeli almam lazım sizin attığınız hem PC hem PS5 hem Xbox uyumlu değil maalesef fiyat o yüzden öyle. MediaMarkt'ta deneyebildiğimizi bilmiyordum gidip bakayım teşekkür ederim.BlackShark V2 USB modelini kullanıyorum. 2 gün önce Pro modelini aldım ama henüz açamadım evde duruyor. Aralarında çok fark yok diye biliyorum. USB modeli ses kalitesi olarak çok iyi. Oyun oynarken de, bir şeyler izlerken de ses konusunda çok tatmin edici. Yalıtımı çok iyi. İmkanınız varsa MediaMarkt'a gidip deneyebilirsiniz. Yalıtımı gerçekten çok iyi. Ayrıca şu an Amazon'da 5860 TL.
Pardon hocam uyumluluğa dikkat etmemiştim kusura bakmayın...Benim şu Amazon modeli almam lazım sizin attığınız hem PC hem PS5 hem Xbox uyumlu değil maalesef fiyat o yüzden öyle. MediaMarkt'ta deneyebildiğimizi bilmiyordum gidip bakayım teşekkür ederim.
BlackShark V2 USB modelini kullanıyorum. 2 gün önce Pro modelini aldım ama henüz açamadım evde duruyor. Aralarında çok fark yok diye biliyorum. USB modeli ses kalitesi olarak çok iyi. Oyun oynarken de, bir şeyler izlerken de ses konusunda çok tatmin edici. Yalıtımı çok iyi. İmkanınız varsa MediaMarkt'a gidip deneyebilirsiniz. Yalıtımı gerçekten çok iyi. Ayrıca şu an Amazon'da 5860 TL.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.