SunsetPolo Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 452 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #1 BlackShark V2 aldım, kurulumu nasıl olmalıydı bilmiyorum. THX'i kurmadım, kurmalı mıyım? Arkadaşlarım sesimin burnum tıkalı gibi olduğunu söyledi. Sizce THX filan kurmalı mıyım? Elinizde ayar varsa atar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2023
BlackShark V2 aldım, kurulumu nasıl olmalıydı bilmiyorum. THX'i kurmadım, kurmalı mıyım? Arkadaşlarım sesimin burnum tıkalı gibi olduğunu söyledi. Sizce THX filan kurmalı mıyım? Elinizde ayar varsa atar mısınız?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.937 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 25 Aralık 2023 #2 Yazılımını kurup mikrofon özelliklerini vs. aktifleştirin sorununuz çözülecektir. Ayar yapılmasına gerek olmayan bir kulaklık.
Yazılımını kurup mikrofon özelliklerini vs. aktifleştirin sorununuz çözülecektir. Ayar yapılmasına gerek olmayan bir kulaklık.
SunsetPolo Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 452 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #3 Motionless IN White dedi: Yazılımını kurup mikrofon özelliklerini vs. aktifleştirin sorununuz çözülecektir. Ayar yapılmasına gerek olmayan bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... Discord'da sorun oluyor kulaklığı seçmeme rağmen kendi sesimi dinleyince bir mesele yok.
Motionless IN White dedi: Yazılımını kurup mikrofon özelliklerini vs. aktifleştirin sorununuz çözülecektir. Ayar yapılmasına gerek olmayan bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... Discord'da sorun oluyor kulaklığı seçmeme rağmen kendi sesimi dinleyince bir mesele yok.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.937 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 25 Aralık 2023 #4 Yazılımı kurup bazı özellikleri aktif etmeniz lazım dediğim gibi.
SunsetPolo Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 452 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #5 Motionless IN White dedi: Yazılımı kurup bazı özellikleri aktif etmeniz lazım dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam hangileri yav anlamadım.
Motionless IN White dedi: Yazılımı kurup bazı özellikleri aktif etmeniz lazım dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam hangileri yav anlamadım.
Teacher80 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 7.179 Makaleler 5 Çözümler 29 25 Aralık 2023 #6 Synapse 3 kursanız yeterli. Bu yazılımında mikrofon ve ses için bir sürü ince ayar var. En kolayı mikrofon EQ ayarlarından hazır ayarları seçmek.
Synapse 3 kursanız yeterli. Bu yazılımında mikrofon ve ses için bir sürü ince ayar var. En kolayı mikrofon EQ ayarlarından hazır ayarları seçmek.