Razer BlackShark V2 THX Spatial Audio çalışmıyor

Daha fazla  
Merhabalar Razer BlackShark V2 kulaklık aldım bugün geldi. İlk taktığımda THX Spatial Audio'yu default device olarak seçmemi söylüyordu ki zaten seçtim. Ona rağmen programda hala default device olarak seçmemi söylüyor ve algılamadığı için THX özelliği çalışmıyor. Aklınıza gelecek çoğu yöntemi denedim, programı temiz kurulumla silip baştan yükledim, 2 kere driverleri silip yükledim. Farklı USB portuna takmayı denedim. Farklı bilgisayarda denedim. Farklı bilgisayarda deneyince aynı hatayı veriyor fakat THX çalışıyor. Çözemedim Razer Support Reddit her yere baktım Firmware Update yaptım. USB dongle ile ve donglesiz denedim. Bilgisayarı yeniden başlatmayı denedim hiçbir şekilde çözülmedi. Hala çözemezsem format atmayı deneyeceğim bu gece, var mı bir bilgisi olan?

Dosya Ekleri

• cats.jpg
    cats.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 352
Merhaba,
Bende yaklaşık 2 aydır bu sorunu yaşıyordum şimdi çözdüm. Uygulama da Profiles kısmı var. Orada Linked Games yazısı mevcut oraya tıklayın. Orada olan bütün oyunları tek tek silin. Bu şekilde çalıştı bende.
Linked Games kısmında hiçbir oyun gözükmüyor. İstersem ekleyebiliyorum ama zaten herhangi bir oyun yok silmek için. Başka çözüm yokmu?
Merhaba,
Bende yaklaşık 2 aydır bu sorunu yaşıyordum şimdi çözdüm. Uygulama da Profiles kısmı var. Orada Linked Games yazısı mevcut oraya tıklayın. Orada olan bütün oyunları tek tek silin. Bu şekilde çalıştı bende.
Merhabalar yazdığınız yeri buldum ve profilleri silince hata hala veriyor fakat thx yeri düzeldi. Sağolun fakat çalışıyor mu diye test ettim pek bi fark göremedim thx ile stereo arasında.

Linked Games kısmında hiçbir oyun gözükmüyor. İstersem ekleyebiliyorum ama zaten herhangi bir oyun yok silmek için. Başka çözüm yokmu?

Merhabalar yazdığınız yeri buldum ve profilleri silince hata hala veriyor fakat thx yeri düzeldi. Sağolun fakat çalışıyor mu diye test ettim pek bi fark göremedim thx ile stereo arasında.
Stereo'da fark göremezsin zaten Surround seçince göreceksiniz. 7.1 destekli bir oyun açınca o fark çıkıcaktır.
Hata kısmı da hata değil ünlem işareti var diye dikkat çekiyor tam çözemedim ama ayarları normal hale getiriyor.

Stereo'da fark göremezsin zaten Surround seçince göreceksiniz. 7.1 destekli bir oyun açınca o fark çıkıcaktır.
Hata kısmı da hata değil ünlem işareti var diye dikkat çekiyor tam çözemedim ama ayarları normal hale getiriyor.
THX Ayarlarında sadece Music, Movie, Game, Stereo mode var. Surround seçeneği yok. Benim Synapse hala düzelmemiş galiba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı