- Makaleler
- 1
Neden düşük kalır hocam? Bir de o kadar çok fark olur mu?Almazsınız X olmayan modeli alın ayrıca sisteminiz için düşük kalıyor kulaklık.
Neden düşük kalır hocam? Bir de o kadar çok fark olur mu?Almazsınız X olmayan modeli alın ayrıca sisteminiz için düşük kalıyor kulaklık.
Neden düşük kalır hocam? Bir de o kadar çok fark olur mu?
Bu kadar fak var mıymış ya... @Teacher80 hocam gerçekten bu kadar fark var mı? Bir de başka tavsiyeniz var mı? Aklımda zaten olan modeller; HS60 Pro - Corsair Void Elite 7.1 - Razer Blackshark V2 X - Tronosmart Sono bunlar içinde öneriniz nedir? Varsa başka öneriniz varsa beklerim bu arada, bütçe taş çatlasın 600 ama genelde 500-550 TL bazında.Senin sistemin çok güçlü ayrıla X modelinde sürücü yok, kablosu gerçekten aşırı kısa bir şey olmaz deme, mikrofonu çıkartılamıyor, pasif gürültü azaltıcıya sahip değil bunlar kısa örnekler daha fazlası internette yazıyor bakabilirsin.
Bu kadar fak var mıymış ya... @Teacher80 hocam gerçekten bu kadar fark var mı? Bir de başka tavsiyeniz var mı? Aklımda zaten olan modeller; HS60 Pro - Corsair Void Elite 7.1 - Razer BlackShark V2 X - tronosmart sono bunlar içinde öneriniz nedir? Varsa başka öneriniz varsa beklerim bu arada, bütçe taş çatlasın 600 ama genelde 500-550 TL bazında.
V2 ve V2 X modellerini ikisini birden inceleyen videoyu attım. Oradan bakabilirsin.Bu kadar fak var mıymış ya... @Teacher80 hocam gerçekten bu kadar fark var mı? Bir de başka tavsiyeniz var mı? Aklımda zaten olan modeller; HS60 Pro - Corsair Void Elite 7.1 - Razer Blackshark V2 X - Tronosmart Sono bunlar içinde öneriniz nedir? Varsa başka öneriniz varsa beklerim bu arada, bütçe taş çatlasın 600 ama genelde 500-550 TL bazında.
Bu kadar fak var mıymış ya... @Teacher80 hocam gerçekten bu kadar fark var mı? Bir de başka tavsiyeniz var mı? Aklımda zaten olan modeller; HS60 Pro - Corsair Void Elite 7.1 - Razer Blackshark V2 X - Tronosmart Sono bunlar içinde öneriniz nedir? Varsa başka öneriniz varsa beklerim bu arada, bütçe taş çatlasın 600 ama genelde 500-550 TL bazında.
V2 ve V2 X modellerini ikisini birden inceleyen videoyu attım. Oradan bakabilirsin.
Burak Şolt bu konuda güzel bir inceleme yapmış.
Burada V2 ve V2 X kıyaslaması:@Shuichi Tatsuo hocam siz ne düşünüyorsunuz bu konuda:
Açıkçası sizi de yordum ama bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdi bu şekilde farklardan bahsettiler, bana yardımcı olur musunuz?
İzleyeceğim hocam, teşekkür ederim hocam. Burada mı ikisini karşılaştırıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.