Razer BlackShark V2 vs BlackShark V2 Pro 2023

zRex

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| MSI MAG INFINITE S3 11SC-030XTR | NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB | Intel Core I5 11400F 2.60 GHZ veya 3.60 GHZ | 512 GB M.2 SSD + 1 TB HDD | 1x16 GB DDR4 Ram | 500 Watt PSU | 2-3 Tane Fan |
BlackShark v2'nin 2023'te güncellenmesi üzerine değişiklikler geldi. Mikrofonu olsun, şarj ömrü olsun vesaire. Bu ikisinin arasındaki farkları ve sorunlarını söyleyebilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
V2 Pro her alanda daha iyi hocam, tavsiye ederim.

Hocam videoyu izledim de static noise dediği tam olarak nedir kulaklıkta hiç bir ses gelmeyince cızırtı sesi mi geliyor?

Hocam videoyu izledim de static noise dediği tam olarak nedir kulaklıkta hiç bir ses gelmeyince cızırtı sesi mi geliyor?
Evet hocam. Ben HyperX Cloud Alpha S kullaniyorum ve benzer bir sorunu arada yasiyorum. Fakat sadece geceleri ortam cok sessizken fark ediliyor. Ayrica zaten bir video izleyip videoyu durdurduktan sonra birkac saniyeligine olan bir sey sadece. O yuzden cok problem yaratacagini dusunmuyorum.

Yani masaüstünde hiç bir şey yapmadan durunca bir şey olmuyor değil mi?

Yani masaüstünde hiç bir şey yapmadan durunca bir şey olmuyor değil mi?
Benim kulakligimda olmuyor, Razer'da da aynisi olacagini dusunuyorum. Dedigim gibi sadece ses kesildikten sonra kisa bir sureligine olan bir durum sadece.

Yarın BlackShark V2'yi alıyorum ilk deneyimlerimi paylaşırım (unutmazsam)

Blackshark V2 Pro aldım onun yerine ve tam tamına 6 aydır kullanıyorum. Static noise dedikleri şey sadece ayar değiştirince yaşanıyor, yani mesela gidip Apex Legends audio kullanınca geliyor ama normal Game modunda gelmiyor. Bunun dışında ben siyah versiyonunu aldım ve 3+1 evimde hiç bir yerde kesinti yaşamıyorum. Arada gidip gelmeler oluyor ama sonuç olarak kesilmiyor yani Bunun dışında mikrofonu ve sesi gayet güzel ama dedikleri gibi müzik alanında berbat bir kulaklık, alacaksanız oyun için alın. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…