Razer BlackShark V2 vs HyperX Cloud II vs Cloud III

cloud3 daha iyi falan değil. blacksharkı da kullandım kullandım cloud2 de kullandım. cloud3 cloud2nin çok gerisinde bir kulaklık cloud3ü iade etmek zorunda kaldım. henüz almadıysanız cloud2nin kingston modelini almaya bakın hp aldıktan sonra kalitesi çok düştü.

Aslında Blackshark V2 olsaydı alırdım ama daha kötü olan Blackshark V2 X piyasadaydı. Cloud 2 kingston halini al demesini biliyorsun da, hangi sitede yada satıcı da yazıyor Kingston Cloud 2 diye? Tabii ki de yazmıyor, Kingston Cloud 2 gelene kadar her ay Cloud 2 mi alacağım? Tam bu nedenden Cloud 3'ü aldım.

Artı Yönleri (+)
  • Ses kasma için çok iyi bir kulaklık.
  • Mikrofon Kalitesi çok iyi; sıfır cızırtı, sıfır patlama.
  • Yazılımından EQ ayarı yapılabilmesi.

Eksi Yönleri ()
  • Müzik performansı 1000 TL'lik kulaklık ile aynı.
  • 3 farklı platform desteği var ama sırf bu özellikten dolayı bilgisayara bağlamak için 2 kere kabloyu dönüştürüyorum.

Şahsen kendi fikrimi söylemek istersem müzik performansı 1000 TL'lik F/P kulaklığımla yarışır. Ancak oyunda ses kasma anlamında cidden çok çok iyi bir kulaklık olduğunu düşünüyorum. Nokta atışı adamın yerini tespit edebiliyorum. Bu kulaklıktan illaki daha iyisi vardır ama cidden nokta atışı anlayabiliyorum.

EQ ayarını yapınca da müzik performansı %30 artıyor. Cloud 2'yi denemediğim için Cloud 2'den ne kadar iyi ne kadar kötü olduğu bilmiyorum. Cloud 3'ün mikrofonu çok çok iyi, pedlerinden dolayı dışarıda ki sesi yalıtması çok iyi biri yanında konuşsa kulaklığı çıkarmadan duyamıyorsun net ama tek sorunu basslar ve tizler. Yani tek bir tarafa odaklanmış bir kulaklık, o da oyun. Yani kısaca 1000 TL'ye aldığım kulaklık ile aynı müzik performansı veriyor.

Son düzenleme:
Alın demiyorum almaya bakın diyorum. Alabilirseniz alın yani..

Hocam piyasada BlackShark v2'yi kullanan ses kasma konusunda kötü olduğunu söyleyen tanıdığım oldu. Oyuncu kulaklığı niye alınır ses kasmak için. Cloud 3 bu konuda Cloud 2'den daha iyi BlackShark v2'den de farkla daha iyi. Amacı müzik dinlemek olan insan zaten almaz. Kişisel deneyimdense rtings gibi bağımsız test sitelerine bakmak daha güvenilir olur ortalama bir kullanıcı için. Cloud 3'ü ikinci el BlackShark V2 fiyatına aldı çoğu kişi bu konunun açıldığı dönemde.

Hiç kötü ses kasıldığını sanmıyorum. Ben çok daha kötü kulaklıklarla ses kasabiliyorum. İş biraz da kullanan kişiye bağlı. Arkadaşın oyuna özel bir EQ ayarı yaptı mı? Oyundaki ses ayarlarını yaptı mı?

Hocam kişiye bağlı olabilir ama testlere de bakabilirsiniz rtingsten Cloud 3 daha önde Cloud 2'den özellikle farkla önde.

Hocam rahat mı kulaklık peki, oyunlarda nasıl?

Hocam rahat mı kulaklık peki, oyunlarda nasıl?
Hafızalı pedler var bir zaman sonra kulağının şeklini alıyor sonra eski haline gelebiliyor. Ses yalıtımı çok iyi o yüzden ilk 2 gün kulaklığa alışamadım, dişarıda kı sesi duymana izin vermiyor. Kulaklığın sıkıldığını ayarlayabilirsin ve önemlisi kulaklık kafamı hiç ağrıtmıyor. Hafif olduğundan mı süngerli yapısından mı? Kulaklık kafamı hiç ağrıtmıyor. Şahsen ben kullanımını beğendim.

Oyun konusunda şöyle söyleyebilirim FPS oyunları için EQ ayarı yapabilirsen daha rahat ses kalabilirsin, ben kendi ayarımı yaptım istersem sana atabilirim. Hikayeli oyunlar için zaten ekstra bir artısı yok gayet yerinde bir ses deneyimi sunuyor. Bu arada Telefon ve playstation'a tam uyumlu yapmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…