LieteX Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 64 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #1 Bu iki kulaklık arasında kaldım. Kulaklık değiştirmeyi planlıyorum, hangisi daha iyi ve neden? Eğer başka bir öneriniz varsa yazabilirsiniz. Anakartım ASUS A320M-F Son düzenleme: 4 Mart 2023
Bu iki kulaklık arasında kaldım. Kulaklık değiştirmeyi planlıyorum, hangisi daha iyi ve neden? Eğer başka bir öneriniz varsa yazabilirsiniz. Anakartım ASUS A320M-F
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #2 LieteX dedi: Bu iki kulaklık arasında kaldım. Kulaklık değiştirmeyi planlıyorum, hangisi daha iyi ve neden? Eğer başka bir öneriniz varsa yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Depremzede arkadaşım vardı BlackShark V2 kullanan, ben de Cloud 2 kullanıyorum. Bana sorarsanız pedleri falan gayet rahat fakat 7.1'i güzel değil. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2023
LieteX dedi: Bu iki kulaklık arasında kaldım. Kulaklık değiştirmeyi planlıyorum, hangisi daha iyi ve neden? Eğer başka bir öneriniz varsa yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Depremzede arkadaşım vardı BlackShark V2 kullanan, ben de Cloud 2 kullanıyorum. Bana sorarsanız pedleri falan gayet rahat fakat 7.1'i güzel değil.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.344 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #3 LieteX dedi: Bu iki kulaklık arasında kaldım. Kulaklık değiştirmeyi planlıyorum, hangisi daha iyi ve neden? Eğer başka bir öneriniz varsa yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Blackshark V2.
LieteX dedi: Bu iki kulaklık arasında kaldım. Kulaklık değiştirmeyi planlıyorum, hangisi daha iyi ve neden? Eğer başka bir öneriniz varsa yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Blackshark V2.
LieteX Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 64 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #4 BehzatAmirim dedi: BlackShark v2. Genişletmek için tıkla... Neden BlackShark v2? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2023