Razer BlackShark V2 vs SS Arctis Nova 3 vs HyperX Cloud 3

Fatih_42

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. 3,5 senedir Arctis 7 (2019) kullanıyorum. Arctis 7 kalitesine yakın olacak kablolu kulaklık arıyorum. Kablosuz almak isterdim ama kaliteli kablosuz kulaklıklar 5000 liradan aşağı yok maalesef. Bütçem 3000-3500 lira arası. FPS oyunlarını sık oynuyorum ses kasma önemli. Ayrıca Arctis 7'den ötürü konforlu olmasına alıştım. Konforlu olması, rahatsız etmemesi de önemli. Bu fiyat bandında bu 3 kulaklığı buldum. Razer'ın kulaklığı 4 sene önce çıkmış şimdi alınır mı? Bilemedim. Ne önerirsiniz? HyperX çok övülüyor. SS Nova serisi hakkında bilgim yok. Corsair HS80 buldum ama marka ile alakalı çok fazla dip ses şikayeti okudum o yüzden listeye dahil etmedim. Başka öneriniz varsa yazabilirsiniz.

Bence konfor arıyorsanız, kafa bantlı modellere bakın özellikle. Bende çok marka kullandım SS kafa bandı sistemi kadar rahat kulak üstü kulaklık kullanmadım daha. HS80 çok güzel bir kulaklık, tek dert edeceğiniz nokta bence ergonomisidir. Bazı kişiler çok rahat, bazı kişiler çok rahatsız. Deneme imkanınız varsa veya iade sorunu yaşamayacaksanız Corsair HS80 alabilirsiniz. Eski Corsair kulaklık kullanıcısıyım malzeme kalitesi, garantisi ve sesi çok iyi. Ben ergono misini beğenmediğimden başka markaya geçmiştim.

Corsair HS80 için inceleme videolarını izledim. FPS oyunlarında ses kasma açısından ortalama olduğunu söylüyorlardı. Ayrıca Corsair markası için fazlaca dip ses problemi okudum. Marka için ön yargı oluştu açıkçası. SS konforunu bildiğim için Nova 3 mantıklı geliyor. HyperX iyi deniliyor ama suni deri kullandığı için yaz aylarında terletir endişesi var.

Ben Corsair'lerde Void Elite harici dip ses pek görmedim, olduğundada genelde yazılımsal oluyor ve çözümü oluyor. HS80'de dip ses olduğunu duymadım ama olursa da Corsair garantisi çok iyi direk değişim sağlar. Benim eski kulaklığım Corsair'di ses kalitesi olarak SS'e göre daha memnundum şahsen. Ama SS konforda benim için rakipsiz geliyor, bende SS kullanıyorum artık. Genel değerlendirme olarak bence Corsair'in sesi biraz daha iyi olur, SS'in ise konforu daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…