çok teşekkürler hocam. Alabilirsem o zaman blackshark v2 yideğil, logitech g pro x wireless i alacağım. Olmazsa da 0 blackshark v2 alacağım. En azından almışken kablosuz alayım. Hocam ses performansı olarak g pro x wireless, v2 den iyi midir ya? Yani kablosuz büyük avantaj ama ses performansı arasında çok büyük fark varsa blacksharka yönelirim yine de sanırsam.Blackshark V2 Pro almadan önce alternatiflerle ilgili bir sürü yerli/yabancı makale/video incelemelere baktım. V2 Pro müzik performansı, fiyatı, kafaya ve kulağa daha az baskı yapması, THX ile oyunda ses sanal surround başarımı ile tercih sebebim oldu.
1000-1300 TL arasında Virtuoso'ya kıyasla Logitech Pro X Wireless tercih ederdim. Hem sıfır ürün sayılır, hem de aksesuarları, yazılımı, konforuyla daha iyi bir seçenek. Kışın deri padini yazın kumaş padini takarsın. Bu arada değişik yapıdaki padler sesi değiştiriyor. Kullandığın padi diğer malzemeli pad ile değiştirdiğinde EQ ayarlarından ayar çekmen gerekir çoğunlukla. Müzik kulağın varsa farkı anlarsın pad değişikliğinde.
İlgili video incelemelerinde hızlıca ileri sararak mikrofon incelemesine bakınca teori ve pratik arasındaki farka şaşarsın. HardwareCanuks Youtube kanalının Virtuoso incelemesinde bunun üzerinde duruyorlardı.hocam se modelini bulmustum bende. onun mikrofonu daha büyük, daha iyi değil midir saçma geldi şimdi açıkçası.. O zaman onu es geçeceğim sanırsam. Çünkü ağır ve deri pedli olduğu için rahatsız edebilir galiba. Logitech g pro x wireless i alabilirsem ( garantisi vs. varsa tabi ) onu alacağım, yoksa blackshark v2 ile devam. Hocam blackshark v2, logitech g pro x ten iyi midir bu arada? Yani khz olarak daha açık fakat ses kalitesi olarak nasıldır? Onu da bileyim de alırken kafama tkaılmasın hangisi seste daha iyidir diye.
Ses olarak V2 daha iyi.çok teşekkürler hocam. Alabilirsem o zaman blackshark v2 yideğil, logitech g pro x wireless i alacağım. Olmazsa da 0 blackshark v2 alacağım. En azından almışken kablosuz alayım. Hocam ses performansı olarak g pro x wireless, v2 den iyi midir ya? Yani kablosuz büyük avantaj ama ses performansı arasında çok büyük fark varsa blacksharka yönelirim yine de sanırsam.
Çok teşekkürler hocam. Mikrofon çok önemli değil yani yeterince iyi olsun yeter. Seste, oyunda daha iyise gerek yok ya fazla para vermeye. Kumaş ped her zaman zaten daha iyidir benim için. Her neyse o zaman 800 TL ye blackshark V2 en iyi tercih olacaktır benim için. Bir de biri 0 arctis prime satıyor. Fakat garanti fatura yokmuş hediye geldiği için. O da canımı sıktı garantisiz ürün almak istemiyorum açıkçası :/. Ama bilmiyorum prime sizce iyi olur mu hocam ya. Logitech'ten de kurtulduk kaldı arctis prime ve blackshark v2.İlgili video incelemelerinde hızlıca ileri sararak mikrofon incelemesine bakınca teori ve pratik arasındaki farka şaşarsın. HardwareCanuks Youtube kanalının Virtuoso incelemesinde bunun üzerinde duruyorlardı.
Blackshark V2 müzikte ve oyunda ses kasmada Pro X'ten daha iyi. Mikrofonda Logitech bir tık daha iyi, o da Blue yazılım desteğinden. Blackshark V2'nin mikrofon ayarlarında broadcast profili o açığı kapatıyor.
Logitech'in artısı iki değişik kulaklık padi ile gelmesi. Razer daha konforlu ama. Bu arada Blackshark V2, V2 X, V2 Pro'nun muadil padleri Aliexpress ile satılıyor. İlgili ürün sayfalarında padlerin nasıl değiştirileceğini gösteren video veya görsel bulunuyor. V2 Pro için sipariş verdim. 1 aya gelir.
Ses olarak V2 daha iyi.
Prime 3.5 MM jacklı, iyi bir harici ses kartı veya anakartın ses kartı+ realtek dışında ses yazılımı (Asus'ta Sonic Studio, MSI'da Nahimic gibi) lazım. Yine de sonuç garanti edilemez Arctis Prime'da.Çok teşekkürler hocam. Mikrofon çok önemli değil yani yeterince iyi olsun yeter. Seste, oyunda daha iyise gerek yok ya fazla para vermeye. Kumaş ped her zaman zaten daha iyidir benim için. Her neyse o zaman 800 TL ye blackshark V2 en iyi tercih olacaktır benim için. Bir de biri 0 arctis prime satıyor. Fakat garanti fatura yokmuş hediye geldiği için. O da canımı sıktı garantisiz ürün almak istemiyorum açıkçası :/. Ama bilmiyorum prime sizce iyi olur mu hocam ya. Logitech'ten de kurtulduk kaldı arctis prime ve blackshark v2.
Anladım hocam çok teşekkürler cidden. Blackshark V2 gerçekten de en iyi seçenek olacak sanırsam benim için. Kablolu fakat olsun o fiyata alabileceğim en iyi kulaklık o gibi. Bir de blackshark için kulaklık standı önerir misiniz ucuz olsun yeter koymalık böyle yerde durmasın çizilir mizilir.Prime 3.5 MM jacklı, iyi bir harici ses kartı veya anakartın ses kartı+ realtek dışında ses yazılımı (Asus'ta Sonic Studio, MSI'da Nahimic gibi) lazım. Yine de sonuç garanti edilemez Arctis Prime'da.
Bu tarz yüksekliği az olanı alma, aynısı var. Kulaklığı koyunca kulaklık zemine değiyor:Anladım hocam çok teşekkürler cidden. Blackshark V2 gerçekten de en iyi seçenek olacak sanırsam benim için. Kablolu fakat olsun o fiyata alabileceğim en iyi kulaklık o gibi. Bir de blackshark için kulaklık standı önerir misiniz ucuz olsun yeter koymalık böyle yerde durmasın çizilir mizilir.
Çok teşekkürler hocam. Bir de son kez birşey daha soracağım. Asus rog delta, blackshark v2 ye göre nasıldır bilginiz var mı acaba? Type c girişli işte quad bir şeyler bir şeyler yazmışlar ama sizce iyi midir?Bu tarz yüksekliği az olanı alma, aynısı var. Kulaklığı koyunca kulaklık zemine değiyor:
Bınun gibi yüksekliği fazla olan modellere bak:Diğer Cep Telefonu Aksesuarları - n11
Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Bu da benim kullandığım:
Eki Görüntüle 1160191
Çok teşekkürler hocam. Bir de son kez bir şey daha soracağım. ASUS ROG Delta, blackshark v2'ye göre nasıldır bilginiz var mı acaba? Type-C girişli işte Quad bir şeyler bir şeyler yazmışlar ama sizce iyi midir?
Tamamdır hocam. Ya bir de bir ürün daha gördüm razer nari ultimate. Sizce o nasıldır hem kablosuz hem titreşimli. Soracak olursanız letgoda 800 tl ye gördüm kutulu temiz ama fatura garanti yok.ROG Delta'yı hatırlamıyorum. Zaten ASUS'un gerçek 7.1 kulaklığından çok çektiğimden pek bakmıyorum bile bu firmaya. Kökü başı yalan çıkıyor. Önyargılıyım bu firmaya.