Razer BlackShark V2 vs SteelSeries Arctis Pro + Gamedac

Tamamdır hocam. Ya bir de bir ürün daha gördüm razer nari ultimate. Sizce o nasıldır hem kablosuz hem titreşimli. Soracak olursanız letgoda 800 tl ye gördüm kutulu temiz ama fatura garanti yok.
Razer'ın kötü ürünlerinden. Razer kulaklıkta Kraken Tourment Edition ile atılım yapmaya başladı. Blackshark V2 ile olgunlaşıyor. Daha önceki ürünleri günümüzde yetersiz kalıyorlar.
Çoğunlukla burayı takip ediyorum kulaklık ve fare incelemelerinde.

Nari Ultimate çok daha ağır baslı ve titreşimli bir kulaklıktır. Oyunda keyif verir fakat müzikte ne kadar keyif verir bilemiyorum tizi biraz geride bir kulaklık. Ancak fiyatlar arasında dağlar kadar fark var sıfır fiyatları için diyorum. Ağır bir kulaklık maalesef. Titreşim motorunu merak eden için iyi bir şey olabilir fakat titreşim motorunu sevmeyen biri için boşa para resmen. Steelseries'in garantisi hakkında pek olumlu şeyler duymadım ne kadar etki eder bilmiyorum yani garanti olsa ne fayda resmen o dereceye geliyor. Tercihiniz gerçekten çok zor keşke deneyip en beğendiğinizi alıp rahatınıza baksanız ancak o da pek mümkün değil.

Çok teşekkürler inşallah çok güzel bir üründür .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…