Razer BlackShark V2 vs V2X

Dt.Hermes_

Centipat
Bende THX ses kartı olan bir bilgisayar var, bir kulaklık almak istiyorum. Biraz araştırdım, Razer BlackShark V2'de THX desteği varmış. Yanında bir ses kartıyla birlikte geliyormuş. VV2X modelindeyse yok kafama takılan soru şu, benim bilgisayarımda zaten THX ses kartı var. V2 için fazla para ödememe gerek var mı yoksa V2X alsam da aynı performansı kullanabilir miyim? Gereksizce fazla para vermek istemiyorum.

İkisi arasında sadece ses kartı farkı yok. Pedler farklı, V2'de mikrofon çıkarılabiliyor, kablosu daha esnek yapıda. Ses kaliteleri birbirine benzese de V2 daha iyi ses kalitesine sahiptir. Tercih meselesi gene de.

İkisi arasında sadece ses kartı farkı yok. Pedler farklı, V2'de mikrofon çıkarılabiliyor, kablosu daha esnek yapıda. Ses kaliteleri birbirine benzese de V2 daha iyi ses kalitesine sahiptir. Tercih meselesi gene de.
Peki thx ekran kartı olduğu için onu kullanabilecek miyim bu konuda bir bilgin var mı

V2 X'in içinden THX için kod yazan kağıt çıkıyor diye biliyorum. 3.5 MM jacklı olduğu için anakartın iyi bir ses kartı olsa iyi olur.

Peki thx ekran kartı olduğu için onu kullanabilecek miyim bu konuda bir bilgin var mı
Ekran kartı değilde ses kartını kastediyorsundur. Videoda baktım çok benzese de birebir aynı değil. Kullanırsın ama ses kartı ile aynı işlevi görür mü bilmiyorum. V2X'deki kod deneme sürümü fazla kullanılamıyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…