Razer BlackShark V2 vs V2X

darkbull

Hectopat
Merhaba, kulaklığım olmadığı için acilen bugün kulaklık siparişi vereceğim. Biraz araştırmalarım sonucu bu iki kulaklık arasında kaldım.
Aradaki 1000TL'lik farka değer mi?

Ses kartım: Realtek® ALC892
Hangi kulaklığı almam daha mantıklı olur, Razer Blackshar V2 mi Yoksa Razer Blackshar V2 X mi?
2024 güncel kulaklıklar arasında farklı önerileriniz varsa açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses kartınız iyi değil. V2 alınabilir. Farkı ses kartı ve v2'nin daha iyi bir sürücüsü var.

Aradaki 1000TL'lik farka değer mi?

Değer, iki kulaklık arasında bayağı fark var.

Ses kartınız iyi değil. V2 alınabilir. Farkı ses kartı ve v2'nin daha iyi bir sürücüsü var.

USB girişli olan V2 daha iyi hocam. Bütçenizi zorluyor ise V2 X alıp ekstra bir Ugreen ses kartı ile her şeyi halledebilirsiniz. V2 X kullanıcısıyım ben kafamı biraz sıkması dışında bir sorunu yok. Mikrofon kalitesine denecek söz yok acayip iyi bir mikrofon kalitesi var. Discord platformundan falan sertifika almış mikrofon konusunda. Ben indirimde diye V2 X almıştım. Tercihim USB girişli olan v2'den yana.

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. V2 USB versiyonu şu an en ucuz Amazon'da 3072 TL. 500TL daha koyup Logitech G PRO X almaya karar verdim. Sağ olun yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…