Elektronik Razer BlackShark V2 X 1.599,00 TL

Sez kalitesi ve seviyesi vasat, mikrofon daha da vasat. 2.5 yıldır kullanıyorum 2 farklı laptop 4 ayrı anakart ile denedim hepsinde de sonuç aynı. Materyal kalitesine lafım yok pedler vs taş gibi kulaklık ancak eğer harici sağlam bir ses kartınız yoksa ya da üst segment bir anakart kullanmıyorsanız JD 712 gibi kulaklıklar bile bu kulaklığı katlar. Anker Soundcore Q30'u bile 3.5mm üzerinden bağladığımda bundan daha iyi ses veriyor. Geçen hafta 499'dan kardeşime Havit aldım oda 3.5mm ikisini de denedim Havit bile daha başarılı.

driverini yüklediniz mi bilmiyorum ama belki size gönderilende bir sıkıntı vardır arkadaşım geçen indirimden CORSAİR kulaklık aldı ( 6K YA ALDI modeli hatırlamıyorum) rezaletti + olarak havit örneğinde abarttınız bence gayet iyi ses kalitesine sahip bir kulaklık.
oyun oynarken insanlar senin nasıl bukadar temiz geliyor diye soruyorlar bence tesadüf olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…