Çözüldü Razer BlackShark V2 X 7.1 çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hitcan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X
Ekran kartı: GIGABYTE GeForce RTX 3060 2.0 EAGLE 12GB 192Bit
RAM: Gskill 32GB (2x16GB) DDR4 4000MHz CL18
Anakart: MSI B550 GAMING GEN3
SSD: Samsung 970 EVO Plus NVMe™ M.2 SSD 1TB
Meslek
Tıbbi Görüntüleme Teknikeri
Realtek hoparlöre alınca ses geliyor ama 7.1 uygulamasında ünlem oluyor, 7.1 Surround'a alınca ünlem gidiyor ama ses gelmiyor. Jakı mı yanlış takıyorum neyi yanlış yapıyorum anlamadım.
Windows 11.
Anakartım bu: https://tr.msi.com/Motherboard/B550-GAMING-GEN3

Dosya Ekleri

• 1699989466650.png
    666 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Çözüm
Kod ile alakalı şeyler okumuştum 7.1 olayı sanırım kod ile aktif ediliyormuş ayrıca Windows 11 ile alakalida olabilir.

Kodu aldım ve uygulamayı açtım. Hocam Windows 11 ile ilgili olabilir herhalde sağ olun böyle kullanacağız artık Windows Sonic ile kullanırım.

Silip tekrar yükledim uygulamasını düzeldi ses geliyor 7.1'de de bu nasıl saçma bir çözüm ya?

Burada biri açıklamış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kod ile alakalı şeyler okumuştum 7.1 olayı sanırım kod ile aktif ediliyormuş ayrıca Windows 11 ile alakalı bir durum da var sanırım.

Kod ile alakalı şeyler okumuştum 7.1 olayı sanırım kod ile aktif ediliyormuş ayrıca Windows 11 ile alakalida olabilir.

Kodu aldım ve uygulamayı açtım. Hocam Windows 11 ile ilgili olabilir herhalde sağ olun böyle kullanacağız artık Windows Sonic ile kullanırım.

Silip tekrar yükledim uygulamasını düzeldi ses geliyor 7.1'de de bu nasıl saçma bir çözüm ya?

Çözüm
Galiba v2 x kulaklıkların jaklarında bir sorun var çünkğ benim kulaklıkta da jakı telefonda tam takmayınca ses çok iyi geliyor telefona olmaso gerektiği gibi oturtunca ses fısıldıyormuş gibi geliyor masaüstü bilgisayarda da bazen insan konuşması sesleri gidiyor thx spatial audioda ön taraftan gelen ses kısık diğerleri yüksek olarak geliyordu kablosunu çıkardım taktım çevirdim falan bi noktada düzgün çalışıyor o noktayı bulmak için de uğraşıyorsun biraz.

Alalı 1 ay olmadı ilk hafta sorunu fark ettim çözümünü de kendim buldum garantiye göndersem hepsiburada yw-bc satıcısından yurt dışından almıştım göndermesi incelenmesi yenisiyle değiştirilmesi gönderilmesi falan 1 2 ay sürer diye şu an idare etmeye çalışıyorum garantisi devam ediyor sorunu razer desteğe de bildirmiştim hatta ilk yaşadığımda direk mail atmıştım aldığınız satıcıya götürüp tamirini veya yenisiyle değişimini talep edebilirsiniz bu işlem sizin tarafınızdan daha hızlı şekilde halledilebilir demişlerdi. Sorun artarsa zorunlu gönderirim artık.

Hocam daha 1 hafta oldu alalı herşey düzgün tek şey 7.1 çalışmıyor sesler gidiyor bendede aynı sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…