707888 Femtopat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #1 @Gabe Newell bizzat kullandığınız için size sormak istiyorum. Ben de V2 X alacağım Valorant CS gibi FPS oyunlarda da 7.1 çalışıyor değil mi?
@Gabe Newell bizzat kullandığınız için size sormak istiyorum. Ben de V2 X alacağım Valorant CS gibi FPS oyunlarda da 7.1 çalışıyor değil mi?
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #2 Ben V2 X kullanıyorum çalışıyor, v2'de de çalışıyordur yüksek ihtimal.
707888 Femtopat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #3 ArthurMorgan33 dedi: Ben V2 X kullanıyorum çalışıyor, v2'de de çalışıyordur yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bende V2 X alacağım. Peki jack girişi mi kullanıyorsun yoksa bir USB dönüştürücü falan kullanıyor musunuz?
ArthurMorgan33 dedi: Ben V2 X kullanıyorum çalışıyor, v2'de de çalışıyordur yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bende V2 X alacağım. Peki jack girişi mi kullanıyorsun yoksa bir USB dönüştürücü falan kullanıyor musunuz?
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Eylül 2023 #4 Çalışsada bir işe yaramıyor 3.5mm ile 7.1 alamazsın yazılınm olayı tamamen saçmalık aynı kulaklık bende de vardı.
Çalışsada bir işe yaramıyor 3.5mm ile 7.1 alamazsın yazılınm olayı tamamen saçmalık aynı kulaklık bende de vardı.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #5 707888 dedi: Teşekkürler bende V2 X alacağım. Peki jack girişi mi kullanıyorsun yoksa bir USB dönüştürücü falan kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sadece kutudan çıkan jack çoğaltıcıyı kullanıyorum o da mikrofonu kullanmak için.
707888 dedi: Teşekkürler bende V2 X alacağım. Peki jack girişi mi kullanıyorsun yoksa bir USB dönüştürücü falan kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sadece kutudan çıkan jack çoğaltıcıyı kullanıyorum o da mikrofonu kullanmak için.
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Eylül 2023 #6 ArthurMorgan33 dedi: Sadece kutudan çıkan jack çoğaltıcıyı kullanıyorum o da mikrofonu kullanmak için. Genişletmek için tıkla... Düşündürücü emojisi atmanıza gerek yok araştırabilirsiniz.
ArthurMorgan33 dedi: Sadece kutudan çıkan jack çoğaltıcıyı kullanıyorum o da mikrofonu kullanmak için. Genişletmek için tıkla... Düşündürücü emojisi atmanıza gerek yok araştırabilirsiniz.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #7 Anumusss dedi: Düşündürücü emojisi atmanıza gerek yok araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kendim kullanıyorum ürünü. Ve gerçekten 7.1 özelliği özellikle CS'de çok işe yarıyor. Senin anakartının ses kartı ile alakalı olabilir sorun.
Anumusss dedi: Düşündürücü emojisi atmanıza gerek yok araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kendim kullanıyorum ürünü. Ve gerçekten 7.1 özelliği özellikle CS'de çok işe yarıyor. Senin anakartının ses kartı ile alakalı olabilir sorun.
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Eylül 2023 #8 ArthurMorgan33 dedi: Kendim kullanıyorum ürünü. Ve gerçekten 7.1 özelliği özellikle CS'de çok işe yarıyor. Senin anakartının ses kartı ile alakalı olabilir sorun. Genişletmek için tıkla... Kötü çalılır demedim sadece o 7.1 değil.
ArthurMorgan33 dedi: Kendim kullanıyorum ürünü. Ve gerçekten 7.1 özelliği özellikle CS'de çok işe yarıyor. Senin anakartının ses kartı ile alakalı olabilir sorun. Genişletmek için tıkla... Kötü çalılır demedim sadece o 7.1 değil.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #9 Anumusss dedi: Kötü çalılır demedim sadece o 7.1 değil. Genişletmek için tıkla... Nasıl değil? Bal gibi de 7.1. Hatta 1500 liralık bir ürün için üst düzey performans veriyor.
Anumusss dedi: Kötü çalılır demedim sadece o 7.1 değil. Genişletmek için tıkla... Nasıl değil? Bal gibi de 7.1. Hatta 1500 liralık bir ürün için üst düzey performans veriyor.
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Eylül 2023 #10 ArthurMorgan33 dedi: Nasıl değil? Bal gibi de 7.1. hatta 1500 liralık bir ürün için üst düzey performans veriyor. Genişletmek için tıkla... Ya kardeşim bılerekmı yapıyorsun o kulaklıkta 4 adet sesı farklı yerden veren haporlörler var mı yok eee demek ki 7.1'de yok.
ArthurMorgan33 dedi: Nasıl değil? Bal gibi de 7.1. hatta 1500 liralık bir ürün için üst düzey performans veriyor. Genişletmek için tıkla... Ya kardeşim bılerekmı yapıyorsun o kulaklıkta 4 adet sesı farklı yerden veren haporlörler var mı yok eee demek ki 7.1'de yok.