D Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.712 Çözümler 11 26 Ekim 2024 #1 Bazısı gerekli bazısı gereksiz diyor, kullanan kullanmayan bir yanıt verebilir mi rica etsem? Normal olarak ses kasılabiliyor, onu açtığımızda oluşan değişiklikleri kullanan biri varsa yazarsa çok iyi olur.
Bazısı gerekli bazısı gereksiz diyor, kullanan kullanmayan bir yanıt verebilir mi rica etsem? Normal olarak ses kasılabiliyor, onu açtığımızda oluşan değişiklikleri kullanan biri varsa yazarsa çok iyi olur.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.438 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ekim 2024 #2 Aynı kulaklığı 1.5 senedir kullanıyorum hiç gerek bile duymadım açmaya.
Whipman Hectopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 1.293 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Radeon RX 9070 XT, Ryzen 7 9700X Eight Core Processor, Kingston NW2 500GB M2 SDD. 360MM PHANTOM SPİRİT SUPER COOLİNG SOĞUTMA Cinsiyet Erkek Meslek Kırbaççı 26 Ekim 2024 #3 Darsiere dedi: Bazısı gerekli bazısı gereksiz diyor, kullanan kullanmayan bir yanıt verebilir mi rica etsem? Normal olarak ses kasılabiliyor, onu açtığımızda oluşan değişiklikleri kullanan biri varsa yazarsa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Aynı kulaklığı bende kullanıyorum 7.1 de ses kasma konusunda pek beğenmedim açıkçası, ayak sesi duyulmuyor basslı olduğundan.
Darsiere dedi: Bazısı gerekli bazısı gereksiz diyor, kullanan kullanmayan bir yanıt verebilir mi rica etsem? Normal olarak ses kasılabiliyor, onu açtığımızda oluşan değişiklikleri kullanan biri varsa yazarsa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Aynı kulaklığı bende kullanıyorum 7.1 de ses kasma konusunda pek beğenmedim açıkçası, ayak sesi duyulmuyor basslı olduğundan.
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 26 Ekim 2024 #4 Darsiere dedi: Bazısı gerekli bazısı gereksiz diyor, kullanan kullanmayan bir yanıt verebilir mi rica etsem? Normal olarak ses kasılabiliyor, onu açtığımızda oluşan değişiklikleri kullanan biri varsa yazarsa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Oyunda stereo daha iyi ses kastiriyor. Ben 7.1 teknolojisini oyun için kullanmıyorum
Darsiere dedi: Bazısı gerekli bazısı gereksiz diyor, kullanan kullanmayan bir yanıt verebilir mi rica etsem? Normal olarak ses kasılabiliyor, onu açtığımızda oluşan değişiklikleri kullanan biri varsa yazarsa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Oyunda stereo daha iyi ses kastiriyor. Ben 7.1 teknolojisini oyun için kullanmıyorum
S ShinyShadoww Centipat Katılım 6 Aralık 2023 Mesajlar 249 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #5 Ben seviyorum sesler kulağa daha iyi geliyor. Denemen lazım senin için iyi mi olur kötü mü.