Yazdığım mesajın tamamını okumamışsın sanırım. Cloud 2 kulaklığımı jack girişi ile kullandım ve bir sıkıntı çekmedim. Sorun anakartımın ses kartından kaynaklı değil, sorun tamamen ürün kalitesinden kaynaklı. Ses kalitesi düşük ve boğuk geliyor çoğu kullanıcı yorumu da bunu söylüyor. 7.1 özelliği bile kıytırık fakat hala bu kulaklığı önermeye devam ediyorsunuz, ilginç..
Önceden Aorus H5 2.0 Stereo kullanıyordum. Bugün Razer Blackshark V2 X e geçtim. Valoranta girdiğimde sesin inanılmaz derecede boğuk ve geldiğini fark ettim. Forumda araştırdığıma göre sürücü indirmem gerekiyormuş fakat synapse 3 ve synapse 2.0 sürücülerini teker teker denedikten sonra...
Razer BlackShark V2 kullanıyorum son 1 aydır sesi kısık ve boğukmuş gibi gelmeye başladı normalde hep kulaklığın ses yerini ortaya getirip %35 de kullanıyordum ve oyunlarda rahatça ayakseslerini duyabiliyordum %35'te bile. Şimdi %50-%100 bile yapsam ayak sesi kasamıyorum, kısık ve boğuk geliyor...
Selamlar. Razer BlackShark V2 X aldım. 7.1 açınca ses daha boğuk daha kötü geliyor. Apex oynadım ve gerçekten çok rahatsız oldum çok kötü ses kalitesi vardı. Bunu çözmenin bir yolu var mı?
Merhaba, İtopya'dan aldığım bu kulaklıklığı çok övüyorlardı ve merak ettim aldım ama ses çok boğuk ve kalitesiz geliyor. Çözümü var mıdır? Anakartım: Z170a Tomahawk.
Merhabalar. Ürün şu an elimde ancak bu tür konularda bilgisiz olduğum için ses ayarlarını pek beceremedim herhalde.7.1'i kurdum, sonrasında Razer'in kendi THX ses sistemini keşfettim. Oradaki ayarlarla da oynadım ancak bir türlü güzel bir ses alamıyorum kulaklıktan. Sesler boğuk geliyor, bass ve...
İyi günler, geçtiğimiz günlerde Razer BlackShark V2 X kulaklığını aldım. Kulaklığın bilgisayar uygulaması olan Razer 7.1 Surround sound programını indirip kurdum ancak 7.1 özelliğini açtığımda sesler çok boğuk gelmeye başlıyor. Olması gereken bu mu yoksa yapmam gereken bir ayar var mı?
Bu nasıl bir yorum? Adam görüşlerimizi sormuş avantajından ve dezavantajından bahsetmek yerine, güzel deyip kestirip atıyorsun. Adam bu kulaklığı aldığında DTS ile beraber mi alacak dostum? Dipnot bile düşmüyorsun, garip cidden.