Razer BlackShark V2 X alınır mı?

Realtek ALC887 var kral, eh idare eder ortalama çalışır. Ama 300TL daha arttırıp HyperX Cloud 3 almanı tavsiye ederim.
bende hyperX cloud serısıne baktım 3 yerıne 2 daha ıyı dıyorlar doğrumu bılmıyorum bırde hyperXden kulağa gelen pedler derı oldugu ıcın vazgecmıstım

V2X mi aldın? O kulaklıgın ses kartı yok eğer anakartının ses kartı kötüyse verim alamazsın.

Hocam eski konu ama ekran kartım B450M-A Pro Max ses kartı yeterli midir acaba.

konunun üstünden 2 yıl geçmiş ama yardım ederseniz sevinirim gıgabyte nin H410M H V3 anakartı var v2x alayımmı @cumali_032

Sizce kablosu nasıl bana bayağı bir ince gibi geldi dayanıksız mı sizce bükülse etse içten kopma yapar mı veya kulaklığa giriş tarafında veya jak kısmında kopma vs bir şeyler olabilir mi tecrübesi olan var mıdır?

6-7 aydır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. Gayet güzel kulaklık, ayrıca kablonun üzerinde 2 adet kablo toparlama aparatı var yani kablo uzun kalırsa toplarsın bu şekilde de ezilmeye maruz kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…