Razer BlackShark V2 X alınır mı?

mossox

Hectopat
Daha fazla  

1600₺ / 200₺ de kuponum var. 1400₺ ye gelecek. " Rust " oynadığım için ses kasmak benim için önemli. Kablolu başka önerilerinizi de paylaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses kasmak istiyorsan Cloud II Stinger alabilirsin ancak diğer her konuda BlackShark V2X daha iyidir. Bu bütçede zaten ikisi dışında kulaklık çok zor.

1600₺ / 200₺ de kuponum var. 1400₺ ye gelecek. " Rust " oynadığım için ses kasmak benim için önemli. Kablolu başka önerilerinizi de paylaşabilirsiniz.

4-5 gündür kullanıyorum ben de yeni aldım. Mikrofonu gayet güzel. Ses kasma olayı güzel.
7.1 uygulaması var fakat ben beğenmedim. Normal şekilde kullanıyorum oyun oynarken.
Amazon'da indirimden aldım. Tavsiye ederim. HS50Pro'dan geçmiştim.
Ergonomi açısından Razer çok güzel ve hafif. Kafa ağrıtmıyor. Pedleri yumuşak. Terletme yapmadı bana.
Kesinlikle parasına değiyor.
Kablo uzunluğu da 3 metreye yakın.

Linke baktım şu an ve üzüldüm. 1600e düşmüş fiyat. 1800'den aldım Prime fırsatından...

Hangi oyunları oynuyorsunuz FPS olarak.

Ses kasmak istiyorsan Cloud II Stinger alabilirsin ancak diğer her konuda BlackShark v2X daha iyidir. Bu bütçede zaten ikisi dışında kulaklık çok zor.

BlackShark diğer konularda iyise, Black almak daha mantıklı ses kasması ne kadar kötü olabilir ki

Ben olsam bsv2X alırdım zaten. Cloud 2 Stinger'ın deri olması bile almamak için yeterli.

Katılıyorum hocam deri zamanla aşınıyor ama kumaş öyle değil müdahale edebiliriz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…