Razer BlackShark V2 X alınır mı?

TÜKÜRENKEÇİ

Centipat
Daha fazla  
İyi günler. Zamanında H2230D modelini almıştım ve yaklaşık 2 ay boyunca kullandım, ancak artık kafama küçük gelmeye başladı. Bazı tavsiyeler üzerine Razer BlackShark V2 X almaya karar verdim. Bu kulaklığı kullanan arkadaşlar varsa, büyük kafa yapısına uygun olup olmadığını ve alınmaya değer olup olmadığını paylaşabilir mi?

Benim de kafam büyük ve 2 yıldır kullanıyorum bu kulaklığı. Şimdiye kadar kullandığım en iyi ve rahat kulaklık. Tavsiye ederim.

İyi günler. Zamanında H2230D modelini almıştım ve yaklaşık 2 ay boyunca kullandım, ancak artık kafama küçük gelmeye başladı. Bazı tavsiyeler üzerine Razer BlackShark V2 X almaya karar verdim. Bu kulaklığı kullanan arkadaşlar varsa, büyük kafa yapısına uygun olup olmadığını ve alınmaya değer olup olmadığını paylaşabilir mi?
Geçen ay Blackshark V2 X ile Rog Fusion II 500 arasında kalmıştım, konu açtığımda çoğu özellik olarak Rog Fusion II 500'ün daha ileri seviyede olduğunu anlayıp Rog Fusion II 500 almıştım. Blackshark'ta ses kartı vs. yok bütçen ve zamanın varsa Fusion II 500 indirimi beklemeni tavsiye ederim. Geçen ay 2000'e almıştım gayet memnunum kulaklığın uzunluğu ayarlanabilir olduğu için her tür kafaya gider diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı