Y yag0x Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:26 #1 Merhaba arkadaşlar ürünün linki Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol bu Trendyol'dan almayı düşünüyorum. Sizce bu kulaklık alınır mı? Veya bu fiyata daha iyileri var mıdır? Bütçem en fazla 2.5k civarı.
Merhaba arkadaşlar ürünün linki Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol bu Trendyol'dan almayı düşünüyorum. Sizce bu kulaklık alınır mı? Veya bu fiyata daha iyileri var mıdır? Bütçem en fazla 2.5k civarı.
FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 810 Makaleler 1 Çözümler 5 Dün 20:31 #2 Aynı fiyata daha iyisi var mıdır bilmiyorum ancak yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve hiç hayal kırıklığına uğratmadı.
Aynı fiyata daha iyisi var mıdır bilmiyorum ancak yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve hiç hayal kırıklığına uğratmadı.
calendula Decipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 488 Çözümler 10 Dün 20:33 #3 yag0x dedi: Merhaba arkadaşlar ürünün linki Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol bu Trendyol'dan almayı düşünüyorum. Sizce bu kulaklık alınır mı? Veya bu fiyata daha iyileri var mıdır? Bütçem en fazla 2.5k civarı Genişletmek için tıkla... 2390 TL çok, 1500-1750 TL civarı 2. el temiz bulmaya çalışın.
yag0x dedi: Merhaba arkadaşlar ürünün linki Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol bu Trendyol'dan almayı düşünüyorum. Sizce bu kulaklık alınır mı? Veya bu fiyata daha iyileri var mıdır? Bütçem en fazla 2.5k civarı Genişletmek için tıkla... 2390 TL çok, 1500-1750 TL civarı 2. el temiz bulmaya çalışın.