rr1907 Megapat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 711 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:20 #1 Merhaba arkadaşlar. Razer BlackShark V2 X modeli kulaklığı inceliyorum. Kullandıkça gün ortasında kulak ağrısı yapmayan kulaklık olması çok önemli. Ses ve mikrofon ayarı da keza öyle tabii. Ses kasma özelliği vs. kullananlar bilgi paylaşabilir mi? Alınır mı bu model? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 00:33
Merhaba arkadaşlar. Razer BlackShark V2 X modeli kulaklığı inceliyorum. Kullandıkça gün ortasında kulak ağrısı yapmayan kulaklık olması çok önemli. Ses ve mikrofon ayarı da keza öyle tabii. Ses kasma özelliği vs. kullananlar bilgi paylaşabilir mi? Alınır mı bu model?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 10.007 Makaleler 8 Çözümler 265 Yer İstanbul Bugün 00:34 #2 Kullanıyorum. Alalı 2 hafta oldu. Ses ve mikrofon kalitesi oldukça iyi, kulaklık çevrelemiyor, kulağı içine alıyor, haliyle bir ağrı da yapmıyor.
Kullanıyorum. Alalı 2 hafta oldu. Ses ve mikrofon kalitesi oldukça iyi, kulaklık çevrelemiyor, kulağı içine alıyor, haliyle bir ağrı da yapmıyor.