Razer BlackShark V2 X alınır mı?

süprizbozan

Centipat
Daha fazla  
Bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Şu an İtopya'da 1900TL civarında. Sizce alınır mı? Malzeme kalitesi nasıldır kablosu dolanır mı? Anakartım ASUS H610MD D4.

Bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Şu an İtopya'da 1900TL civarında. Sizce alınır mı? Malzeme kalitesi nasıldır kablosu dolanır mı? Anakartım ASUS H610md D4.

Aynı kulaklığı USB versiyonu vardı v2X aldım eve gittim taktım hiçbir şey yok sonra mikrofon açınca cızırtı gelmeye başladı iade ettim ve hatalı bulundu.
Sonra Razer BlackShark V2 Special Edition aldım.
1.5yıl sonra mikrofonu bozuldu iade değişim verdiler.

Bu Razer kulaklık konusunda kötü bence.
Konfor açısından mükemmel fakat parçaları mı artık neyi dandik bilemiyorum.
Mesela v2Pro da menteşeler kendi kendine herkeste kopuyormuş.

Ama onun harici F/P bir kulaklık bozuk olmasa kullanmaya devam ederdim belki.

Kısaca demek istediğim bozulabilen bir kulaklık alacağınız yeri vs iyi seçin istiyorsanız v2X.
Onun harici başka kulaklıklar bakmanızı öneririm.

1 senedir kullandığım model, herhangi bir şikayetim yok fiyatına göre gayet iyi, beyaz sistemim olduğu için tercih etmiştim.

Şu an bütçe çıkma imkanım yok ama daha önce H2000P kullandım ve kablosu dolanıp örgünün içimdeki kablolar kopmuştu. Benim için önemli olan sağlamlığı ve sorun çıkartmaması. Zaten kulaklık masanın üzerinde kablosu dolan mayacak şekilde duracak. Yine de önerir misiniz?

Aynı kulaklığı USB versiyonu vardı v2X aldım eve gittim taktım hiçbir şey yok sonra mikrofon açınca cızırtı gelmeye başladı iade ettim ve hatalı bulundu.
Sonra Razer BlackShark V2 Special Edition aldım.
1.5yıl sonra mikrofonu bozuldu iade değişim verdiler.

Bu Razer kulaklık konusunda kötü bence.
Konfor açısından mükemmel fakat parçaları mı artık neyi dandik bilemiyorum.
Mesela v2Pro da menteşeler kendi kendine herkeste kopuyormuş.

Ama onun harici F/P bir kulaklık bozuk olmasa kullanmaya devam ederdim belki.

Kısaca demek istediğim bozulabilen bir kulaklık alacağınız yeri vs iyi seçin istiyorsanız v2X.
Onun harici başka kulaklıklar bakmanızı öneririm.

Hocam aslında elektronik ürün şans işi olabiliyor, 2 arkadaşımda BlackShark v2X var 1'i her şeyinden memnun ancak diğeri sizin gibi 2 kere sorun yaşadı ve sonra bütçe yükseltip Cloud 3 satın aldı. Bende de Barracuda X 2022 var 2024'ün başında satın aldım aldığımdan beri fazlasıyla memnunum bir sorun çıkmadı.

Bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Şu an İtopya'da 1900TL civarında. Sizce alınır mı? Malzeme kalitesi nasıldır kablosu dolanır mı? Anakartım ASUS H610md D4.

BlackShark V2 X'den insanlar genel olarak memnun hatta yanlış olmasın ya geçen sene ya da 2023'te fiyatına göre en iyi ve en çok önerilen kulaklıklardan biriydi.

Hocam aslında elektronik ürün sanş işi olabiliyor 2 arkadaşımda BlackShark v2X var 1'i her şeyinden memnun ancak diğeri sizin gibi 2 kere sorun yaşadı ve sonra bütçe yükseltim Cloud 3 satın aldı. Bende de Barracuda X 2022 var 2024'ün başında satın aldım aldığımdan beri fazlasıyla memnunum bir sorun çıkmadı.

BlackShark V2 X'den insanlar genel olarak memnun hatta yanlış olmasın ya geçen sene ya da 2023'te fiyatına göre en iyi ve en çok önerilen kulaklıklardan biriydi.

Hocam malzemesi dandik büyük ihtimalle dediğiniz gibi sizin arkadaşınız da yaşamış.

Ama ben ömrüm boyunca bu kadar çabuk bozulan bir kulaklık görmedim.
Yani düşünün bir de v2Pro 6-8bin küsur fiyatı var ona rağmen kulaklığın menteşesi o uzayan metal kısım kırılıp yerinden çıkıyor.

Alıp almamak size kalmış bozulan bir kulaklık.
Kronik olmuş artık.

Veya ben garantiye vs yollarım uğraşırım dert olmaz diyorsanız 2yıl boyunca öyle de kullanabilirsiniz.

Ben şu an servisten değişim talep ettim bana.
"Onayınızı iletmeniz durumunda, tedarikçi firmaya/ Kraken V4 X modeli ile değişim talebinde bulunacağız." dediler bende dedim muadil ürün bu değil benimki daha üst vs.
1aydır uğraşıyorum.
Zaten kargoya verecekken Aras Kargo siber saldırıya uğramış 1hafta gönderemedim 😂
Açıkça Razer baydı beni şu an.

Hocam malzemesi dandik büyük ihtimalle dediğiniz gibi sizin arkadaşınız da yaşamış.

Ama ben ömrüm boyunca bu kadar çabuk bozulan bir kulaklık görmedim.
Yani düşünün bir de v2Pro 6-8bin küsur fiyatı var ona rağmen kulaklığın menteşesi o uzayan metal kısım kırılıp yerinden çıkıyor.

Alıp almamak size kalmış bozulan bir kulaklık.
Kronik olmuş artık.

Veya ben garantiye vs yollarım uğraşırım dert olmaz diyorsanız 2yıl boyunca öyle de kullanabilirsiniz.

Ben şu an servisten değişim talep ettim bana.
"Onayınızı iletmeniz durumunda, tedarikçi firmaya/ Kraken V4 X modeli ile değişim talebinde bulunacağız." dediler bende dedim muadil ürün bu değil benimki daha üst vs.
1aydır uğraşıyorum.
Zaten kargoya verecekken Aras Kargo siber saldırıya uğramış 1hafta gönderemedim 😂
Açıkça Razer baydı beni şu an.
Bu her teknolojik üründe yaşanabilecek bir sorun, şans işi, malzemesi fiyatına göre gayet kaliteli bilhassa konforu ve ses kalitesi de fena değil, fazla dramatize ediyorsunuz. Bence başarılı bir model

SteelSeries Arctis Nova 1 düşünebilirsiniz. V2X ile arasındaki fark nasıldır bilmiyorum ama Ugreen USB ses kartıyla bass vs. tatmin ediyor. İlk eski bir anakart ile denediğimde manyak kötü bir ses vardı, bayağı üzmüştü beni. Ses kartını alınca coşmaya başladı kulaklık.

1.5 sene sonra mikrofon kablosunun dışındaki plastik soyulmaya başlıyor ama.

Bu her teknolojik üründe yaşanabilecek bir sorun, şans işi, malzemesi fiyatına göre gayet kaliteli bilhassa konforu ve ses kalitesi de fena değil, fazla dramatize ediyorsunuz. Bence başarılı bir model.

Kronik bir problem herkes tarafından biliniyor dramatize etmek ne alaka.
Teknik servise bile gittiğimde kronik sorun bu dedi.
İnternette yazınca bile bir sürü sorun çıkıyor.

Ürünü alır almaz bozuk çıkıyor aynısını arkadaşım alıyor 3ay sonra bozuluyor + bende sonradan V2 Special alıyorum bozuluyor 1.5yıl sonra
Neden savunuyorsunuz anlayamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı